KENT ÇARŞI TAVLA TURNUVASI ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

Final maçları sonunda Şampiyonluk ipini göğüsleyen takım AĞAOĞLU olurken , 2011 Batı Ataşehir Tavla Şampiyonu Namık BAĞ kupayı kaldırdı.Kupalarını ve ödüllerini bizzat İpek İnşaat YK Başkanı Sn Yakup EYÜBOĞLU'ndan aldılar.

KENT ÇARŞI TAVLA TURNUVASI ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

KentÇarşı organizatörlüğünde haftalardır süren çekişmeli turnuva nihayet 17 - 18 Aralık 2011 günleri KentÇarşı Etkinlik alanında yapılan final maçları ile sona erdi.

WBF Dünya Tavla Federasyonu Türkiye Başkanı Sn Arda FINDIKOĞLU'nun bizzat sunumu ve yönetiminde gerçekleşen ve çift eleminasyon sistemle oynanan maçlarda cumartesi günü çeyrek finale kadar gelindi.

Haftalardır heyecanla yapılan ve tüm sitelerin kendi tavla takımlarının belirlendiği mini turnuvalardan 8 er kişilik finalistler halinde hem kendini hem sitesini temsilen yarışan ve site logolu takım formalarını giyen  tavla severler KentÇarşı , KentPlus, Ağaoğlu ve Uphill Tavla takımları adı altında büyük final maçlarında karşılaştı.

Turnuvanın renkli isimlerinden 8 yaşındaki KentPlus takım oyuncusu Can GÜVEN yaşına göre gösterdiği üstün performans ile herkesin sempatisini kazanırken Arda Bey in kendi rozetini Can'a hediye etmesi ile başarısı taçlandırıldı.Final maçlarının ilk günkü son maçında elenmesine rağmen ilgi odağı olmayı başaran Can herkesin takdirini de topladı.

Çeyrek finale kalan yarışmacılar pazar günü dinlenmiş halde kaldıkları yerden maçlarına devam ederek şampiyonayı tamamladılar

Şampiyon IPAD ,
İkinci ( finalistin ) TABLET PC
Üçüncü CEP TELEFONU
Dördüncü NOKTA 'dan SÜRPRİZ HEDİYE
Şampiyon Site : LCD TV
Takım birincilerine ise PANAYIR , BAYRAM BAL , BİBUÇUK ve MYTHOS ' dan çok özel hediyeler verildi.


KENTÇARŞI 2011 BATI ATAŞEHİR TAVLA TURNUVASI SONUÇLARI ;

ŞAMPİYON : Namık BAĞ ( Ağaoğlu )
FİNALİST : Orhan ÇAKIROĞLU ( KentÇarşı )
ÜÇÜNCÜ : Metin AĞKOÇ ( Ağaoğlu )
DÖRDÜNCÜ : Suat HATİPOĞLU ( KentÇarşı )
ŞAMPİYON SİTE : AĞAOĞLU
AĞAOĞLU TAKIM BİRİNCİSİ : Namık BAĞ
KENTPLUS TAKIM BİRİNCİSİ : Alper DALDAL 
UPHİLL TAKIM BİRİNCİSİ : Zafer TURHAN
KENTÇARŞI TAKIM BİRİNCİSİ : Orhan ÇAKIROĞLU                                            

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER