Kazancıların Belgesini Başkan İlgezdi Verdi

Ataşehir Belediyesi ve Makine Mühendisleri Odasının kazancı eğitiminin ilk katılımcıları belgelerini Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin elinden aldı.

 Kazancıların Belgesini Başkan İlgezdi Verdi
 Kazancıların Belge Sevinci

12 Ocak’ta başlayan ve yıl boyunca belli aralıkla ücretsiz olarak verilecek kazancı eğitiminin ilk katılımcıları belgelerini Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin elinden aldı.

“Yeşil bir Ataşehir için kazanlar daha verimli yanıyor” sloganı ile yola çıkan Ataşehir Belediyesi ve Makine Mühendisleri Odası el ele vererek, kazancı eğitimi başlattı. Kazancı Belgesi Eğitimi’ne Ataşehir’deki apartman, işyerleri, siteler ve işmerkezlerinde kazanları yakmaktan sorumlu tüm vatandaşlar katılabiliyor. 12 Ocak’ta başlayan ve yıl boyunca belli aralıkla ücretsiz olarak verilecek kazancı eğitiminin ilk katılımcıları belgelerini Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin elinden aldı. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, hava kirliliğinin azaltılması ve enerji tasarrufu sağlanmasında kazanların deneyimli ve ehliyetli kişilerce işletilmesinin sağlanması gerektiğinin altını çizdi. 

“Kazanı yakmak ve işletmek büyük sorumluluk ister”

Kalorifer kazanı yakmanın ve işletmenin büyük sorumluluk gerektirdiğini, kazanların doğru yakılmasının çevre kirliliğini önleyeceği gibi yakıt tasarrufu da sağlayacağını dile getiren Başkan Battal İlgezdi, sözlerine şu şekilde devam etti: “Kaloriferci, yakacağı kazanı bilinçli bir şekilde takip edemezse, yakıtın boşa harcanmasından hava kirliliğine, kazan patlamalarına kadar büyük olumsuzluklar ortaya çıkabilir. Ayrıca; kazanın çalıştırılmasında en ufak hata telafisi olmayacak zararlar doğurabileceği için kalorifer ateşçisinin; kazanı, elemanlarını, tesisatı çok iyi tanıması ve bilmesi gerekiyor. O yüzden bu gibi eğitimler büyük önem taşımaktadır.”

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2013, 22:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109