Ataşehir’in Yeni belediye başkanı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 92. yıldönümü kutlamaları Ataşehir’de başladı. Ülke genelinde her yıl olduğu gibi bu sene de yönetim koltukları bir günlüğüne çocuklara devrediliyor. Ataşehir’de ise bu sene Belediye Başkanlığı koltuğuna ilköğretim öğrencisi Yiğit Karput oturdu.

Ataşehir’in Yeni belediye başkanı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sebebiyle Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi ziyaret eden Özel Denizatı İlköğretim Okulu öğrencilerinden 8. Sınıf öğrencisi Yiğit Karput belediye başkanlığı koltuğuna oturarak; daha yeşil bir Ataşehir, daha çok park ve daha çok sosyal etkinlik istedi.

Ataşehir’in bir günlük çocuk başkanı Yiğit Karput, 23 Nisan’ın anlam ve önemine ilişkin açıklamasını yaptıktan sonra Ataşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Ali Çağnış’ı arayarak, Ataşehir genelindeki günlük temizlik çalışmalarının yapılıp yapılmadığını kontrol etti.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bir gün olduğunu belirterek, “Bir ülkenin teminatı iyi eğitilmiş, kendini iyi yetiştirmiş çocuklardır. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz” dedi.  

ATAŞEHİR, YENİ BELEDİYE BAŞKANININ FOTOLARI İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2012, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER