Ataşehir’de Kuyumcuya Başarısız Soygun Girişimi

Ataşehir, Yenisahra Mahallesi’nde Fatih Caddesi üzerinde bulunan Acar Kuyumculuk’a ait kuyumcu dükkanına dün gece başarısız bir soygun girişimi yapıldı.

Ataşehir’de Kuyumcuya Başarısız Soygun Girişimi
Recep Kenan/atasehirweb.com

Yenisahra Mahallesi üzerinde 67 numarada bulunan Acar Kuyumculuk’a ait dükkana dün gece sat 3:30 sıralarında yapılan soygun girişimi komşuların ikaz ile başarısızlıkla sonuçlandı.

Görgü tanıkları ve Acar Kuyumculuk’un sahibi Ömer Acar’ın ifadelerine ve güvenlik kamerasındaki görüntülere göre; soyguncular saat 01:30 sıralarında Yenisahra Mahallesi’nde Fatih Caddesi üzerinde bulunan Acar Kuyumculuk’a gelerek keşif yaptılar. Daha sonra yüzleri maskeli olarak aynı yere gelen soyguncular kuyumcunun kapısını açmak için uğraştılar. Kapıyı zorlayan, duvarı kırarak kuyumcuya girmeye çalışırken çıkardıkları sese uyanan komşulardan korkan yüzleri maskeli soyguncular kaçtılar. Görgü tanığı komşuların ihbarı 15 dakika sonra olay yerine gelen polis incelemelere başladı. Soruşturmayı polis başarısız soygun girişiminde bulunan zanlıları yakalamak için çalışmalara başladı

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2014, 23:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER