Ataşehir’de İnanılmaz kaza: 6 yaralı

Ataşehir’de iki minibüs çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan bir minibüs yol kenarındaki TIR’a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüste bulunan 6 kişi yaralandı. Ortalık adeta savaş alanına döndü

Ataşehir’de İnanılmaz  kaza: 6 yaralı
Kaza Mustafa Kemal Mahallesi 3004 Caddesi üzerinde saat 10.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Ümraniye istikametine seyir halinde olan  Uğur Demir yönetimindeki 34 HGA 37 plakalı minibüs ile Hasan Çelik'in kullandığı 34 FA 7958 plakalı servis minibüsü yandan çarpıştı. İçinde çok sayıda yolcunun bulunduğu servis minibüsü çarpışmanın etkisiyle savrularak yolun sağında park halinde bulunan TIR'a arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle servis minibüsü yan yatarken adeta can pazarı yaşandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve itfaiye sevk edildi. Yaralılar minibüsün içinden çıkarılarak yol kenarındaki çimenlerin üzerine yatırılırken, sağlık ekipleri yerde yatan yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Kazadan yara almadan kurtulan kadın yolcular ise büyük bir şok yaşadı.

Kimi yakınlarını telefonla arayarak kazayı bildirirken bazıları da gözyaşları içinde birbirine sarılarak üzerlerindeki şoku atlatmaya çalıştı. Feci kazada servis minibüsünün koltukları dahi sökülüp yola savrulurken ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı. Kazada yaralanan minibüsteki yolcular Fatma Genç, Zafer Bilge, Gamze Akgül, ve servis minibüsünün sürücüsü Hasan Çelik'le diğer minibüsün sürücüsü Uğur Demir ambulanslarla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Haydarpaşa Numune Hastanesine kaldırıldı. Bir görgü tanığı kazayla ilgili olarak, panelvan minibüsü göstererek, "Bu araç servis minibüsünü sıkıştırdı, minibüste tıra arkadan çarptı. Yaralıları çıkardık ölen yok" diye konuştu. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER