Ataşehir Tapu Müdürlüğü'ne Atama Yapıldı

Kastamonu Daday Tapu Müdür Vekilliğini yürüten Halil Üstündağ, Ataşehir Tapu Sicil Müdür Yardımcılığına ataması yapıldı.

Ataşehir Tapu Müdürlüğü'ne Atama Yapıldı
Ataşehir Tapu Müdürlüğü'ne Atama Yapıldı

Kastamonu Daday Tapu Müdür Vekilliğini yürütürken Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün açmış olduğu görevde yükselme sınavında girerek derece yükselten Halil Üstündağ, Ataşehir Tapu Sicil Müdür Yardımcılığına ataması yapıldı.

- Daday Tapu Müdür Vekilliğini yürütürken Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün açmış olduğu görevde yükselme sınavında girerek derece yükselten Halil Üstündağ, Ataşehir Tapu Sicil Müdür Yardımcılığına ataması yapıldı.

İstanbul’un lüks ilçelerinden olan Ataşehir Tapu Sicil Müdür Yardımcılığına atanan Halil Üstündağ için veda yemeği düzenlendi.

Daday ilçesinde Kaymakam Zafer Sağ’ın katıldığı Çömlekçiler Köyünde bulunan Daday Barış Atlı Turizm ve Spor Merkezi Tesislerinde düzenlenen veda yemeğine Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş ve ilçedeki daire amirleri ile personelleri katıldı. Kaymakam Zafer Sağ, başarılı çalışmalarından dolayı Üstündağ’ı plaketle ödüllendirerek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Ataşehir Tapu Müdürlüğü Adres ve Telefonları

ONLİNE TAPU RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLA


ALO TAPU 444 8278

TAKBİS TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2013, 07:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER