ATAŞEHİR OKUL MÜDÜRLERİNİN BURSA GEZİSİ

Ataşehir ilçemizdeki eğitim gönüllüsü okul müdürleri şehir gezilerine başladı. Şehir gezilerinin ilk durağı Bursa oldu.

ATAŞEHİR OKUL MÜDÜRLERİNİN BURSA GEZİSİ
ATAŞEHİR OKUL MÜDÜRLERİNİN BURSA GEZİSİ

Ataşehir ilçemizdeki eğitim gönüllüsü okul müdürleri şehir gezilerine başladı. Şehir gezilerinin ilk durağı Bursa oldu.

Ataşehir ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından başlatılan kültür etkinlikleri devam ediyor. Kültür etkinlikleri çerçevesinde ilçemizde görevli okul müdürleri Bursa’ya gezi yaptı.

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Öncü Olmak İçin Okuyoruz” projesinin, “Okul Müdürleri Öncü Olmak İçin Okuyor” toplantısında Okuma ve paylaşma gönüllüsü Okul Müdürleri daha önce birlikte seçtikleri Ahmet Hamdi Tanpınar’ın, Beş Şehir isimli kitabı ile ilgili, fikir alış-verişlerinde bulunmak için toplanıp, kitabın bırakmış olduğu izleri irdelediler.

Okul Müdürlerinin, medeniyetlerin, şehirler üzerindeki etkileri ile şehirlerin medeniyetlere katkılarını incelemek amacı ile Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican başkanlığında, Beş Şehirden biri olan Bursa’ya gezi düzenleyerek, yeni bir etkinlikte daha bir araya geldiler. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar tarafından karşılanan, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli okul müdürleri, güzel bir etkinlikte daha bir araya geldiler.

Bilican, “İlçemizde başlatmış olduğumuz “Öncü olmak için okuyoruz” projemiz meyvelerini vermeye devam ediyor. İlçemizdeki okul müdürlerimiz ve gönüllü okur öğretmenlerimizle “Öncü okurlar” buluşmaya devam ediyor. Bu buluşmalardan birisinde okunup paylaşılan A. Hamdi Tanpınar’ın Beş Şehir adlı kitabında yer alan şehirlerden birisi olan Bursa’nın kültürel değerlerini daha yakından tanıma fikri benimsendi. Bu kapsamda Bursa’ya güzel bir gezi yaptık. Bizler eğitim adına fırsatları sunuyor ve değerlendiriyoruz. Kültürümüzü geliştiriyoruz. Projemizde yeni fikirlere ve adımlara da açığız.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2015, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER