ATAŞEHİR KAYIŞDAĞI MAHALLESİNDE KORKUTAN YANGIN

Ataşehir'de elektrikli battaniyeden çıktığı ileri sürülen yangında, bir gecekondu tamamen yandı.

ATAŞEHİR KAYIŞDAĞI MAHALLESİNDE KORKUTAN YANGIN

Ataşehir'de elektrikli battaniyeden çıktığı ileri sürülen yangında, bir gecekondu tamamen yandı. Ölen yada yaralananın olmadığı yangında evin sahibi Sündüz Öztürk, itfaiye ekiplerinin çalışmasını gözyaşları içinde izledi.

Yangın saat 03.30 sıralarında Ataşehir Kayışdağı Mahallesi Yavuzbey Sokak üzerinde bulunan bir gecekonduda çıktı. İddialara göre Sündüz Öztürk'ün, yatmadan önce havanın soğuk olması nedeniyle çalıştırdığı elektrikli battaniyeden çıkan kıvılcımlar, çarşaf ve yorgana sıçradı. Kısa sürede odanın her tarafını saran alevleri farkeden diğer odadaki Öztürk ve oğlu kendilerini dışarı attı.

AKRABALARI DA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Alevleri gören mahalle sakinleri yangını, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik tedbiri aldı. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, alevlerin gecekondunun bitişiğinde bulunan iki gecekonduya sıçramasını engelledi. Evinin alev alev yanmasını gözyaşları içinde izleyen Sündüz Öztürk'ü aynı sokakta yaşayan akrabaları teselli etti. Öztürk'ün bazı akrabaları da gözyaşlarını tutamadı. Dumandan etkilenen Öztürk ve oğluna olay yerine gelen ambulansta müdahale edildi.

İtfaiyenin yaklaşık 1 saat süren çalışmaları sonucunda yangın tamamen söndürüldü. Polis çıkan yangınla ilgili inceleme başlatırken, baba İznullah Öztürk'ün şehir dışında olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER