Ataşehir Belediyesi’nde Mutlu Haber

Ataşehir Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜMBELSEN) arasında sürdürülen görüşmeler neticesinde mutabakat sağlandı.

Ataşehir Belediyesi’nde Mutlu Haber
 İki kurum arasında üçüncüsü imzalanan ve 01 Ocak 2012’den itibaren geçerli olmak üzere 31 Mart 2014’e kadar sürecek sözleşmeye göre; Ramazan ve Kurban bayramlarında, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda ve öğretim yılı başlarında memur olarak çalışanlara ikramiye verilecek. Sözleşme ayrıca diğer yılların aksine bu yıldan itibaren sözleşmeli statüde çalışan memurları da kapsıyor.

Sözleşme esnasında konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, bu kadar uzun süreli bir sözleşmenin ilk defa yapıldığını söyledi. Tüm yönetimlerin, çalışanların haklarına saygı duymaları gerektiğini belirten Battal İlgezdi, “Türkiye’de yaşam koşulları belli, kamuda çalışan tüm memurlarımız zor şartlarda yaşıyor. Sivil toplum kuruluşları örgütlü olarak hareket edip, insanların haklarını aramazsa ülkemizde demokrasi yükselmez” dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, belediye başkan yardımcıları ve TÜMBELSEN 3 Nolu Şube Başkanı Hasan Güzel’in imzaladığı sözleşme sonrası, belediyede çalışan memurlar aldıkları haklardan dolayı memnun olduklarını belirttiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER