AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, Ataşehir Belediyesi Meclisi’nde…

Arama Kurtarma Derneği AKUT, Ataşehir Belediyesi Meclis üyelerine Ataşehir Belediyesi ile birlikte yürütmek istedikleri çalışma hakkında bir sunum yaptı. Sunuma AKUT Başkanı Nasuh Mahruki’de katıldı.

AKUT Başkanı Nasuh Mahruki,  Ataşehir Belediyesi Meclisi’nde…
Nasuh Mahruki sunum öncesi yaptığı konuşmada “ Ataşehir’deki eğitim merkezimiz bizim için çok önemli. Bu merkezimizi kaybetmemiz durumunda gücümüzün büyük bölümünü de kaybetmiş oluruz.

Biz Ataşehir Belediyesi ile birlik olmak ve birlikte çalışmak istiyoruz. Burada yapacağımız pilot çalışmanın tüm belediyelere örnek olacağını tahmin ediyoruz. AKUT sadece arama kurtarma derneği olmaktan çıkmış, hizmet üreten, hizmet veren, bilgiyi paylaşan bir yapıya bürünmüştür” dedi.

Mahruki’nin konuşmasının ardından AKUT’un Eğitim Sorumlusu Dündar Şahin, Meclis Üyelerine AKUT hakkında bilgilendirici bir sunum yaparak, soruları yanıtladı.  Şahin, Ataşehir Belediyesi ile AKUT’un ortaklaşa yürütmek için ilk adımları attıkları AKUT  Ataşehir  Belediyesi Eğitim Enstitüsü projesini de anlatarak Meclis Üyelerinden destek istediklerini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER