Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Kan Verdi

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli polisler, '14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağış Günü' nedeniyle kan bağışında bulundu.

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Kan Verdi

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli polisler, '14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağış Günü' nedeniyle kan bağışında bulundu. Ataşehir Kızılay Şubesi ile İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan kampanyada 100 ünite kan alınması hedefleniyor.

Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Rahman Baki'nin de katıldığı kan bağışına resmi ve sivil polisler yoğun ilgi gösterdi. Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Batı Ataşehir'deki yeni binasının girişine kurulan stantlara müracaat eden bağışçı polisler, önce 'Kan Bağışlama Talep Formu' doldurdu. Daha sonra sıraya giren memurlar, tek tek kan bağışında bulundu. Bu sırada ilk defa kan bağışında bulundukları öğrenilen bazı memurların heyecanlandıkları görüldü. Kan veren personele daha sonra çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kampanya hakkında bilgi veren Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Rahman Baki, hedeflerinin 60 ile 100 ünite arasında kan almak olduğunu söyledi. Ataşehir'de halkın kan bağışlama konusunda duyarsız olduğunu anlatan Baki, "Kan çok önemli. Kan hayat demektir. Bu konuda insanımızı duyarlı hale getirirsen insanımıza hizmet etmiş oluruz. Ataşehir'de insanların bu konuda duyarsız olduğunu görüyoruz. Bir alışveriş merkezinin önüne Cumartesi günü kan bağış stant kurduk. Günde 15 bin kişinin girip çıktığı yerde sadece 15 ünite kan alabildik. İnsanları duyarlı hale getirmemiz lazım." dedi.

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Adres ve Telefonları

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2012, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER