CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NDAN ATAŞEHİR BAYAN FUTBOL TAKIMINA KUTLAMA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı futbolcularına, sezonun bitimine 2 hafta kala namağlup olarak şampiyonluğunu ilan etmesi dolayısıyla kutlama mesajı gönderdi. CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NDAN ATAŞEHİR BAYAN FUTBOL TAKIMINA KUTLAMA

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NDAN ATAŞEHİR BAYAN FUTBOL TAKIMINA KUTLAMA
CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NDAN ATAŞEHİR BAYAN FUTBOL TAKIMINA KUTLAMA
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı futbolcularına, sezonun bitimine 2 hafta kala namağlup olarak şampiyonluğunu ilan etmesi dolayısıyla kutlama mesajı gönderdi.

Ataşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun takım kaptanı Sevinç Çorlu, futbol takımının teknik direktörü Murat Ülkü, Ataşehir Belediyespor Kulubü Başkanı Sadık Kayhan ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yi gönderdiği mesaj ile kutladığı belirtildi.

Açıklamaya göre, Kemal Kılıçdaroğlu'nun mesajı şöyle:

"Biliyoruz ki, başarıların gelir geçer olmaması ve başarıları yeni başarıların izlemesi gerekir. Bu nedenle Ataşehir Belediyespor'un Türkiye şampiyonluğunu artık Avrupa'daki başarılarıyla taçlandırması gerekir. Bunun için Avrupa'da final hedeflenmelidir. Ataşehirli kardeşlerime de şampiyon olan takımlarına sahip çıkmalarını ve onlarla gurur duymalarını öneriyorum.

Ataşehir'in sultanları saha içinde şampiyonluğu kutlarken Adanalı sporcularda arkadaşlarını centilmence alkışlamışlardır. İşte spor budur, şampiyon olan rakiplerini alkışlama olgunluğunu gösteren Adanalı sporcuları ben de alkışlıyorum."

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2012, 22:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER