Ataşehir Belediyespor’dan transfer atağı

Ataşehir Belediyespor’dan transfer atağı

Ataşehir Belediyespor’dan transfer atağı
Geçen senenin TFF Kadınlar Futbol 1. Ligi şampiyonu Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı yeni sezona transfer atağı ile başlıyor. 2010-2011 sezonunda TFF ligi’nde gerçekleştirdiği 22 maçın 18’ini kazanıp, 3 maç berabere kalan ve yalnız bir maçta yenilgi yüzü gören Ataşehir Belediyespor yeni sezona 3 yerli ve 3 yabancı futbolcu transferi ile başlıyor.

Bu sezon Türkiye’yi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde de temsil edecek Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı; Trabzonspor’dan Gürcistan Milli Takımı’nın kaptanı Tatiana Matveeva (20) ile Nijerya Milli Takım oyuncuları Onemi Ebi (27) ve Ebere Orji (19) ile sözleşme imzaladı. Yerli futbolculardan da 3 transfer yapan Ataşehir Belediyespor kadrosuna; Maltepespor’dan Seval Kıraç, Altınşehir Lisesispor’dan Merve Aladağ ve Lüleburgazspor’dan da kaleci Ezgi Kahveci’yi kattı.  

Tatiana Matveeva ve Onemi Ebi’nin ön sözleşmelerini imzalayan Ataşehir Belediyespor Kulüp Başkanı ve Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, yeni sezonda da hedefin şampiyonluk olduğunu belirterek, bu amacı bir adım öteye götürerek bu sezon Avrupa’da da önemli bir başarıya imza atmak istediklerini belirtti.

Yeni transferlerle birlikte takımın sponsoru Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nu ziyaret eden Ataşehir Belediyespor Başkanı Kayhan ve teknik ekip,  Ali Ağaoğlu’nu 11-16 Ağustos tarihlerinde UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Bosna-Hersek’te oynanacak maçlara davet etti.

Avrupa’dan şampiyon olarak kupa ile gelmeleri halinde kadın futbolculara birer ev hediye edeceğini tekrarlayan Ali Ağaoğlu, Ataşehir Belediyespor Takımı’na ligde ve Avrupa’da başarı diledi.   

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2012, 21:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER