TÜRKAN SAYLAN TIP MERKEZİ

TÜRKAN SAYLAN TIP MERKEZİ YENİLENEN HEKİM KADROSUYLA AYDA ORTALAMA 8 BİN VATANDAŞA HİZMET VERİYOR.

TÜRKAN SAYLAN TIP MERKEZİ

TÜRKAN SAYLAN TIP MERKEZİ

TÜRKAN SAYLAN TIP MERKEZİ YENİLENEN HEKİM KADROSUYLA AYDA ORTALAMA 8 BİN VATANDAŞA HİZMET VERİYOR.

Ataşehir Belediyesi tarafından 2010 yılında hizmete açılan Prof. Dr. Türkan Saylan Tıp Merkezi, koruyucu teşhis ve tedavi edici sağlık hizmeti sunma görevini hasta memnuniyetine odaklanarak büyük bir özveriyle sürdürüyor.

Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Prof. Dr. Türkan Saylan Tıp Merkezi, yenilenen ve genişleyen hekim kadrosuyla 12 poliklinikle ayda ortalama 8 bin vatandaşa hizmet veriyor.

Uzman sağlık personeli, teknolojik imkânları, gelişmiş tanı ve tedavi metotlarıyla hizmet veren Prof. Dr. Türkan Saylan Tıp Merkezi; SGK’lı hastalara ücretsiz, hızlı ve kaliteli sağlık hizmeti sunuyor. 

Tıp Merkezinde; Dâhiliye, Kadın Doğum, Çocuk Hastalıkları, Mikrobiyoloji, Biyokimya, Radyoloji, Üroloji, Diş, Göz, Kulak-Burun-Boğaz, Acil Servis, Beslenme ve Diyetetik branşlarında hizmet veriliyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı) bünyesindeki tüm çalışanlar, emekli vatandaşlar ve 18 yaş altı çocuklar Prof. Dr. Türkan Saylan Tıp Merkezi’nden ücret ödemeden yararlanabiliyor. Sosyal güvencesi bulunmayan vatandaşlar ise tıp merkezinden minimum bir ücret ödeyerek yararlanabiliyor. 

Hizmetler hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve randevu almak isteyen vatandaşlar, Ataşehir Belediyesi Türkan Saylan Tıp Merkezi’nin 0216 577 71 40 (6 hat: 41-42-43-44-45) numaralı hattını arayabilirler ya da online randevu oluşturabilirler.

 

İletişim No: 0216 577 71 40 (6 hat: 41-42-43-44-45)

E-mail : [email protected]

Online Randevu : https://e-randevual.com/Appointments/SetAppointment?code=1000

Web Site : https://turkansaylan.atasehir.bel.tr/

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER