Battal İlgezdi 5 yıllık yapılanları paylaştı

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi 2019 - 2024 yılları arasında Ataşehir'e Kazandırılan ve devam eden projeleri kitapçık ile tanıtıyor.

Battal İlgezdi 5 yıllık yapılanları paylaştı

Battal İlgezdi 5 yıllık yapılanları paylaştı


Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi 2019 - 2024 yılları arasında Ataşehi're Kazandırılan ve devam eden projeleri kitapçık ile tanıtıyor.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ATAŞEHİR'İ TÜRKİYE'NİN GÖZ BEBEĞİ YAPTIK.

Değerli Ataşehirliler,

İsmini Mustafa Kemal Atatürk’ten alan Ataşehir’de 2019 – 2024 yılları arasında daha yaşanabilir bir ilçe için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık.

Belediyemizin kurumsal kimliğinin oluşması, inovasyon çalışmaları ve daha interaktif bir yapılanma sürecini hayata geçirdik. Ataşehirli yurttaşlarımız için önceliklerimizden birisi sağlık oldu. Bu kapsamda Türkan Saylan Tıp Merkezi’nin yanı sıra Huriye Öğücü Tıp Merkezi’ni hayata geçirdik. Mustafa Saffet Tıp Merkezi’ni ise 2024 yılının Mart ayında hizmete açacağız.

Ataşehirimizi, kültür sanatın en önde gelen ilçelerinden biri yaptık. Kardeş Kültürlerin Festivali’nde Türkiye’nin önde gelen sanatçılarını yurttaşlarımızla buluşturduk. Söyleşiler, tiyatro gösterileri, resim atölyelerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda etkinlikle her yaştan hemşehrimizle, kardeşimizle, evladımızla buluştuk.

Hayata geçireceğimiz İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi, Atatürk Kütüphanesi’nin yanı sıra Süleyman Karadağ Halk Kütüphanesi, Devekuşu Kabare ve Evrensel Değerler Çocuk Müzelerini açtık.

Emeklilerimiz için kültürevi, çocuklarımız için gündüz bakımevleri, ihtiyaç sahibi aileler için sosyal marketleri Ataşehirli komşularımızla buluşturduk.

Daha yaşanabilir bir Ataşehir için yeşil alanlarımızı 1,5 milyon metrekare artırdık. Çevre bilincinin geliştirilmesi, modern pazarların kurulmasının yanı sıra araç filomuzu da kendi öz kaynaklarımızla oluşturduk.

İlçemizde, Kadın Dayanışma Merkezi, Toplumsal Eşitlik Birimlerini kurduk.

Ataşehir’de daha özgür, daha eşit bir yaşam için her yaştan yurttaşımıza ulaşmaya, onlarla birlikte hayatı, yaşamı sağlıklı, huzurlu kılmak için çalışmaya devam ettik.

2019 – 2024 yılları arasında Ataşehir’de yaptığımız projelerle Türkiye’ye örnek olduk.

Ataşehir’i Türkiye’nin göz bebeği yaptık. Ataşehirlilerin mutluluğu için çalışıyor, yeni projeler üretmeye devam ediyoruz, edeceğiz.

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımızda da söylemiştim: “Cumhuriyetin aydınlattığı yolda, akıl ve bilim temelinde çağdaş bir Ataşehir için, mutlu bir Türkiye için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz…

” Sevgili Ataşehirliler, geleceğe daha umutla, daha cesaretle bakacağız.

Battal İLGEZDİ - Ataşehir Belediye Başkanı

Battal İlgezdi 5 yıllık yapılanları paylaştı.pdf

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2023, 12:46

İsa Kırım

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zeynep.
Zeynep. - 4 ay Önce

Ataşehir İçerenköy mahallesi imarlari neyi bekliyor. Kimin rantı var buralarda artık insanların canına kasıt var. Çıkarın bir yasa herkes istediği müteahhit ile anlassin. Ne siz ne de İBB beceremediniz. İadei itibar yapın. Kimin yeşil alanları bize kaydırıldı ise gidin onların yerlerini yeşil alana çevirin tekrar. Yazık günah Allah korkunuz yok. Kuldan utanmaniz yok. Yok oğlu yok. Yok. Depremde ev tepemize yıkılınca hepiniz katil olacaksınız.

SIRADAKİ HABER