Başkan İlgezdi’ye bir ödül daha

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye işitme engelli çocukların eğitimine verdiği destek nedeniyle Çocuk Eğitim Derneği tarafından plaket verildi.

Başkan İlgezdi’ye bir ödül daha
Battal İlgezdi’ye bir ödül daha

Fransa’nın İstanbul Başkonsolosunun katılımı ile İstanbul Fransız Sarayı’nda düzenlenen etkinlikte, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye işitme engelli çocukların eğitimine verdiği destek nedeniyle Çocuk Eğitim Derneği tarafından plaket verildi.
Dernek Başkanı Dr. Ömer Cenker Ilıcalı yaptığı konuşmada Ataşehir Belediyesi’nin duyarlılığına teşekkür ederek, 0-6 yaş arası işitme engelli çocukların eğitimi ile ilgili bir merkezin sadece Ataşehir’de olduğunu, 0-6 yaş arası eğitimin çocukların gelişimde ve engelleri aşmasında önemli olduğunu söyledi. Etkinlik müzayede ve defile ile sona erdi.
Açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ise; günümüz belediyeciliğinin en önemli değerlerini sosyal projelerin oluşturduğunu, Ataşehir’de dezavantajlı gruplara daha fazla destek verebilmek için çalıştıklarını ve bu amaçla kurulmuş 10’dan fazla dernek ve vakıfla ortak çalışma yürüttüklerini söyledi.     

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2016, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER