ATAŞEHİRLİ ÖĞRETMENLER İÇİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KOKTEYLİ DÜZENLENDİ

Ataşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere özel bir kokteyl düzenledi.

ATAŞEHİRLİ ÖĞRETMENLER İÇİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KOKTEYLİ DÜZENLENDİ

ATAŞEHİRLİ ÖĞRETMENLER İÇİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KOKTEYLİ DÜZENLENDİ
Ataşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere özel bir kokteyl düzenledi. Sanatçı Kubat’ın sevilen şarkı ve türküleriyle renk kattığı gecede Ataşehirli öğretmenler doyasıya eğlendiler.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile eşi ve CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, birlikte katıldıkları gecede öğretmenlerin masalarını ziyaret ederek onlarla sohbet ettiler.

Selectum City Otel’de düzenlenen kokteylde kısa bir konuşma yapan Başkan İlgezdi, eğitimin önemini ve öğretmenlerin sorunlarını vurguladı. Eğitime sahip çıkmanın en önemli unsurunun öğretmenlere sahip çıkmak olduğunu belirten Başkan İlgezdi, Ataşehir Belediyesi olarak, eğitimin ve eğitimcilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan İlgezdi, “Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın elleri kalem tutsun, yarınlara daha umutla bakabilsinler diyerek çok çalışan emek veren tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Öğretmenlerimize yılın bir günü değil her gün şükran borçluyuz” dedi.

Sanatçı Kubat’ın seslendirdiği şarkı ve türkülerle eğlenen öğretmenler, kendilerini unutmayan Ataşehir Belediyesi'ne ve Başkan İlgezdi’ye teşekkürlerini ilettiler. Gecenin sonunda Başkan Battal İlgezdi tarafından Kubat’a minyatür Atatürk heykeli hediye edildi.
 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER