Ataşehir’de Başkan Battal İlgezdi Aşure dağıttı

Ataşehir Belediyesi tarafından her yıl Muharrem Ayında geleneksel olarak düzenlenen aşure dağıtımı Mustafa Kemal Mahallesi Deniz Gezmiş Parkı’nda gerçekleştirildi.

Ataşehir’de Başkan Battal İlgezdi Aşure dağıttı
Ataşehir’de Başkan Battal İlgezdi Aşure dağıttı

Ataşehir Belediyesi tarafından her yıl Muharrem Ayında geleneksel olarak düzenlenen aşure dağıtımı Mustafa Kemal Mahallesi Deniz Gezmiş Parkı’nda gerçekleştirildi. Ataşehir Belediyesi tarafından kurulan alanda binlerce Ataşehirliye aşure dağıtıldı. Aşure dağıtımının ardından Kadiköy İlçe Vaizi Ahmet Konuk, günün anlam ve önemini içeren bir konuşma yaptı.

Ataşehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği Muharrem Ayı etkinliği programına, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi ve kızları Turnam Nehir İlgezdi, CHP İstanbul Milletvekilleri Celal Dinçer ve Kadir Gökmen Öğüt, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Doğan Çakmak,  Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, Ataşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Sadi Özata, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Binlerce kişinin katıldığı Aşure dağıtımından sonra, CHP İstanbul Milletvekili ve Türk Halk Müziği’nin güçlü seslerinden Sabahat Akkiraz saat 17.30’da Ataşehirlilerle buluştu. Akkiraz’ın türkülerine Ataşehirliler hep birlikte eşlik etti.

Konser sonrasında, Belediye Başkanı Battal İlgezdi, sanatçı Sabahat Akkiraz’a teşekkür plaketi ve çiçek verdi.



 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2014, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER