ATAŞEHİR’DE 6 SAATTE 6 AÇILIŞ YAPILACAK

Ataşehir Belediyesi, Ataşehirlileri modern hizmet merkezlerine kavuşturmayı sürdürüyor.

ATAŞEHİR’DE 6 SAATTE 6 AÇILIŞ YAPILACAK
 ATAŞEHİR’DE 6 SAATTE 6 AÇILIŞ YAPILACAK
Ataşehir Belediyesi, Ataşehirlileri modern hizmet merkezlerine kavuşturmayı sürdürüyor. Daha güzel bir Ataşehir için hizmete sunulan 6 merkezin açılış töreni 17 Mart Pazar günü yapılacak.

Düzenlenecek törenlerle; Ferhatpaşa Bilim ve Sanat Merkezi’nin açılışı saat 12.00’da gerçekleşirken, Mimar Sinan Muhtarlığı’nın açılışı saat 13.00’da yapılacak. Kayışdağı Yaratıcı Çocuk Merkezi saat 14.00’da, Metropol Sanat Parkı saat 15.00’da, Esatpaşa Kapalı Pazar Alanı saat 16.00’da ve Erdal Eren Sivil Toplum Merkezi de saat 17.00’da kurdeleleri kesilerek açılacak.

Klasik eğitim modellerinden farklı olarak ruhsal, zihinsel ve bedensel bütünlük temelinde hazırlanan yaratıcı bir eğitim modelini uygulayan Ferhatpaşa Bilim ve Sanat Merkezi’nden 8 - 14 yaş grubu çocuklar yararlanıyor.

Muhtarlıkların daha kaliteli şartlarda hizmet verebilmeleri için muhtarlık binalarının yenilenme projelerine destek veren Ataşehir Belediyesi tarafından inşası gerçekleştirilen Mimar Sinan Muhtarlığı, modern bir hizmet alanı olarak hizmet veriyor.

Kayışdağı Yaratıcı Çocuk Merkezi’nde 10-17 yaş arasındaki çocuk ve gençlere; kendilerini geliştirebilecekleri teknoloji, inovasyon ve bilim temelli eğitim sunuluyor. 

Atatürk Mahallesi’nde 9 bin metrekare alan üzerine yapılan Metropol Sanat Parkı’yla, Ataşehir’in simgesi olan Ataşehir Bulvarı’nın estetik görünümü ve yaşam kalitesi artıyor. 

Pazar alanlarını modernleştirmeyi ve vatandaşlara daha iyi kaliteli sunulmasını amaçlayan proje ile Ataşehirliler, Esatpaşa Kapalı Pazar Alanı’nda kurulacak semt pazarında; sebze, meyve, kıyafet, ayakkabı ve aksesuar gibi ürünlere uygun fiyatlarla ulaşabiliyor, ihtiyaçlarını konforlu, düzenli ve temiz bir şekilde karşılayabiliyor.

İlçedeki sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerini, hizmetlerini ve toplantılarını gerçekleştirebilmeleri için alan ve hizmet sağlayan Erdal Eren Sivil Toplum Merkezi,Mustafa Kemal Mahallesi Deniz Gezmiş Parkı içerisinde yer alıyor.

Pazar günü gerçekleşecek açılışlar ünlü sanatçı Koray Avcı’nın Mustafa Kemal Mahallesi, Deniz Gezmiş Parkı’nda saat 18.00’da vereceği konser ile son bulacak. Vatandaşlar konseri ücretsiz izleyebilecekler.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109