Ataşehir Geleceğini Planlıyor

Ataşehir’in 2015-2019 Stratejik Plan çalışmaları başladı bu çalışmalara sizde katılın

Ataşehir Geleceğini Planlıyor
Ataşehir Geleceğini Planlıyor

Ataşehir’in 2015-2019 Stratejik Plan çalışmaları başladı bu çalışmalara sizde katılın

Ataşehir belediyesi Vatandaşlarımıza kulak veriyor, Ataşehir’i önümüzdeki 5 yıl boyunca sizin öneri ve beklentileriniz doğrultusunda yönetmeyi hedefliyor. Ataşehir’in 5 yıllık Stratejik Planı hazırlanırken, siz de ekibe katılarak, beklentileriniz ve  görmek istediklerinizi bize ileterek, Ataşehir’in geleceğinde söz sahibi olabilirsiniz.

Ataşehir Belediyesi Stratejik Plan ile  5 yıl boyunca sizlere sunacağı hizmetleri planlayacak. Bu hedefleri; varoluş sebebi olan siz değerli Ataşehir halkının görüşleri ile birlikte, sizlerin istekleri doğrultusuda planlama yapma istek ve gayreti içinde.


ATAŞEHİR BELEDİYESİ'NİN SOSYAL MEDYA ÇALIŞMASI

1 yılı aşkın süredir sizlerle sosyal medya hesaplarımız sayesinde sürekli iletişim halindeyiz. Şimdi bu hazırlık aşamasında, yine bu mecralardan, Ataşehir’in geleceği için  fikir ve önerilerinizi değerlendirmek üzere sizi dinlemek isteriz. Twitter’dan #benimataşehirim hashtagi ve Facebook’tan  Stratejik Plan ile ilgili olan paylaşımlara yapacağınız yorumlar ile bizlere istek ve önerilerinizi iletebilirsiniz. Ayrıca sosyal medya ağlarından paylaştığımız anketlerimiz fikirlerinizi, aklınızdaki projeleri daha hızlı ve detaylı bir şekilde toplama gayretindeyiz. Anketlerimizi doldurarak, tweet atarak ya da yorum yazarak bize Ataşehir için hayallerinizi ulaştırabilirsiniz.

Ataşehir Belediyesi Stratejik Plan ekibi için gelen her bir önerinin ve fikrin önemi olduğunu bilmenizi isteriz. Halk için yapılan hizmetlerde, halkın fikrinin en önemli etken olması gerektiğini savunan ideolojimiz gereği; gelen her bir önerinin değerlendirileceğinden emin olabilirsiniz. Stratejik Plan ekibimizle direkt iletişime geçmek için [email protected] adresine e-posta atmanız yeterli olacaktır.

Fikirlerinizi anketimiz aracılığı ile iletmek için tıklayın

2010-2014 Stratejik Planımız için tıklayın

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2014, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER