Ataşehir'e dev kongre ve fuar merkezi!

Ataşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan dev kongre ve fuar merkezi 98 bin metrekarelik alanda kurulacak...

Ataşehir'e dev kongre ve fuar merkezi!
Ataşehir'e dev kongre ve fuar merkezi Kuruluyor

Ataşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan dev kongre ve fuar merkezi 98 bin metrekarelik alanda kurulacak...

Ataşehir Kongre ve Fuar Merkezi 98 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek. Ferhatpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan Ataşehir Kongre ve Fuar Merkezi Ataşehir Belediyesi tarafından yükselecek.

Ticari hareketlilik sağlayacak bölgede kurulacak olan Ataşehir Kongre ve Fuar Merkezi'ne düzenli ulaşım imkanları da sunulacak.

Katılımcı ve ziyaretçilere her türlü teknolojik alt yapı hizmeti sağlanacak Ataşehir Kongre ve Fuar Merkezi'nde etkinlik salonları, seyir kulesi, konferans alanı, sergi alanı, kafeler, restorantlar, ibadethane, helikopter pisti bulunacak.

Özel olarak bulunacak düzenlemeleri yapılacak yeşil alanlarda göletler, yürüyüş parkurları, amfi tiyatro ve dinlenme grupları yer alacak.

Sergi alanlarının da yer alacağı Ataşehir Kongre ve Fuar Merkezi, oteller bölgesinde inşa edilecek. 2019 projelerinden olan Ataşehir Kongre ve Fuar Merkezi'nde konferans salonları, sergi salonları, etkinlik salonları, seyir kulesi, kablosuz internet erişimi, fuar alanına ulaşım imkanları, kafeterya ve restaurantlar, basın VIP ve yönetim odaları,özel güvenlik ve konrtol sistemi, ilk yardım hizmeti, ibadethane, helikopter pisti, açık ve kapalı otopark, etkinlik ve dinlenme alanları yer alacak.

Ataşehir Kongre ve Fuar Merkezi ulaşım:
Ümraniye Finans Merkezi'ne 7 kilometre mesafede kurulacak olan Ataşehir Kongre ve Fuar Merkezi; Uluslararası Sabiha Gökçen Havaalanı'na sadece 22 kilometre uzaklıkta inşa edilecek.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2015, 21:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER