Ataşehir'de “Yeni Hayat Projesi” seminerleri düzenlendi

Ataşehir Belediyesi’nin İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteği ile yürüttüğü “Yeni Hayat Projesi” kapsamında, Ataşehir Belediyesi çalışanlarına yönelik madde bağımlılığı seminerleri düzenlendi.

Ataşehir'de  “Yeni Hayat Projesi” seminerleri düzenlendi
Ataşehir'de  “Yeni Hayat Projesi” seminerleri düzenlendi

Ataşehir Belediyesi’nin İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteği ile yürüttüğü “Yeni Hayat Projesi” kapsamında, Ataşehir Belediyesi çalışanlarına yönelik madde bağımlılığı seminerleri düzenlendi
Ebeveynlere yönelik hazırlanan ve “Yeni Hayat Projesi” ismiyle önleme hizmetlerini konu alan seminerlerde; özellikle çocuk sahibi ailelerin, çocuklarının uyuşturucu maddelere bağımlılığı olup olmadığını anlamalarının yolları anlatıldı. 
“Yeni Hayat Projesi” kapsamında “Madde Bağımlılığı ve Anne Baba Tutumları” konulu seminer Psikolog Sarp Şenol tarafından, “Çocuklarda ve Gençlerde Olumlu Kişilik Gelişimi” konulu seminer ise Uzman Psikolog Fatoş Kınay tarafından verildi.
5 -6 -7 Ocak tarihlerinde Ataşehir Belediye Binası Konferans Salonu’nda gruplar halinde düzenlenen seminerlerde; bağımlılık yapan maddeler, bu maddelerin türleri, bağımlılık süreci, bağımlılığı anlamanın ipuçları hakkında bilgiler verildi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2016, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER