ATAŞEHİR'DE OKUL AİLE BİRLİKLERİ İÇİN ÖZEL GECE DÜZENLEDİ

Ataşehir Belediyesi tarafından ilçede eğitim ve öğretim veren okulların okul aile birlikleri için özel bir gece düzenlendi.

ATAŞEHİR'DE OKUL AİLE BİRLİKLERİ İÇİN ÖZEL GECE DÜZENLEDİ
ATAŞEHİR'DE OKUL AİLE BİRLİKLERİ İÇİN ÖZEL GECE DÜZENLEDİ


Ataşehir Belediyesi tarafından ilçede eğitim ve öğretim veren okulların okul aile birlikleri için özel bir gece düzenlendi.

Ataşehir Belediyesi olarak okullara ve öğrencilere 10 yıl boyunca verilen destek ve hizmetler bir sunum eşliğinde anlatıldı.



Düzenlenen geceye Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü T.Volkan Aslan, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal ile okul birliklerinin temsilcileri ve Ataşehirli öğrencilerin aileleri katıldı.



Gecede konuşan Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz şunları söyledi: “Ülkemizi umut dolu yarınlara taşıyacak ve geleceğimize yön verecek öğrencilerimizin eğitimleri, bizim için taviz verilmeyecek bir konudur. Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda yetişmesi ve eğitim alması için, bu çabaya bizim de bir destek vermemiz gerektiğinin her zaman bilincindeyiz. Belediye olarak, öğrencilerimizin sorumluluk bilinciyle yetişmesi ve okuyan, araştıran, sorgulayan, kendine güvenen bireyler olması için çaba göstermekteyiz. Büyük emeklerle ve özveriyle büyüttüğümüz çocuklarımızın, yaşıtlarından eksiklik hissetmeden yaşayabilecekleri bir kent inşa etmek için uğraşıyoruz. İlçemizdeki okullara yönelik hazırlanan yardım programımızla; okullarımızın bakım ve onarımlarına destek sağlıyoruz. 10 yıl boyunca okullarımıza ve öğrencilerimize sayısız hizmet verdik.”



Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu ‘birinci önceliğimiz eğitimdir’ diyerek başladığı sunumunda şunları söyledi: “10 yıl önce kurulan çok genç bir belediye olmamıza rağmen çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimize destek olmak için, ilçemizdeki okullara hizmet verdik. Okullarımızın bakım ve onarım çalışmalarından, toplantı ve konferans salonlarının yenilenmesine, boyanmalarından çatılarının tadilatına kadar sayısız hizmete imza attık. Çocuklarımızın hijyenik bir ortamda eğitim almalarını sağlamak için okullarımızın tuvalet ve lavabolarını yeniliyoruz. Okullarımızın bahçe duvarları, çitleri, demir kapıları, aydınlatma sistemleri ve merdivenlerini onarıyoruz.”

Çevre konusunda en çok çalışan ve projen üreten Türkiye’deki belediyelerin başında geldiklerini ifade eden Deniz Kutlu konuşmasına şu şekilde devam etti:  “Çocuklarımızın duyarlılığını artırmak, onların çevreci bireyler olarak yetişmesi için sayısız etkinlik düzenledik. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim hayatlarına doğrudan etkide bulabilecek hizmet merkezleri ve birimleri açtık. Bu merkezlerde; ders desteği, üniversite ve lise sınavlarına hazırlık, hobi dersleri ve meslek edindirme kursları veriliyor. Okullarımızın mobilya ve eşya ihtiyacının giderilmesi için de gelen talepleri değerlendirdik. Bundan sonra da, okullarımıza sunduğumuz hizmet ve yardımların artarak devam edeceğinin, öğrencilerimizin her zaman yanında ve yakınında olmayı sürdüreceğimizin de sözünü veriyoruz.”
Okul aile birliği üyeleri ve tüm velileri bir araya getiren gecede Hüseyin Turan sahne aldı.







İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109