Ataşehir'de Dev ekranda maç keyfi

Ay-yıldızlılar, gruptaki son karşılaşmasını bugün 22.00'de Lens'in Felix-Bollaert Stadı'nda Çek Cumhuriyeti ile oynayacak.

Ataşehir'de Dev ekranda maç keyfi
 Ataşehir'de Dev ekranda maç keyfi

Ay-yıldızlılar, gruptaki son karşılaşmasını bugün 22.00'de Lens'in Felix-Bollaert Stadı'nda Çek Cumhuriyeti ile oynayacak
Türkiye - Çek Cumhuriyeti maçı canlı yayınla bu akşam Küçükbakkalköy, Prestij Caddesi'nde. Bu heyecanı gelin hep birlikte yaşayalım.

Tarih : 21 Haziran 2016
Saat : 20.oo
Yer : Küçükbakkalköy Mahallesi Prestij Caddesi ATAŞEHİR


EURO 2016'da bu akşam saat 22.00'de Çek Çumhuriyeti ile kader maçına çıkacak olan A Milli Takımımız'da, teknik patron Fatih Terim'in kadro tercihleri merak ediliyor.

Hırvatistan ve İspanya maçlarından farklı olarak Çek Cumhuriyeti karşısına 2-3 değişiklik ile çıkması ve Volkan Şen'i ilk 11'de oynatması beklenen Terim'in, mutlak galibiyeti hedefleyen bir oyun formasyonu ile sahada olacağı ifade edildi

Ay-yıldızlılar, gruptaki son karşılaşmasını bugün 22.00'de Lens'in Felix-Bollaert Stadı'nda Çek Cumhuriyeti ile oynayacak. Çek Cumhuriyeti-Türkiye karşılaşması TRT 1 ekranlarından canlı yayınla şifresiz olarak yayınlanacak.  

MUHTEMEL 11'LER

Türkiye: Volkan, Şener, Mehmet, Hakan Balta, Caner, Selçuk, Ozan, Olcay, Oğuzhan, Arda, Cenk

Çek Cumhuriyeti: Cech, Kaderabek, Sivok, Hubnik, Limbersky, Plasil, Darida, Dockal, Kolar, Krejci, Necid
MAÇI İSKOÇ HAKEM YÖNETECEK
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Lens şehrinde Bollaert-Delelis Stadyumu'nda TSİ 22.00'de başlayacak maçta İskoç hakem William Collum düdük çalacak. 

Collum'un yardımcılıklarını vatandaşı Damien MacGraith ve İrlandalı Francis Connor'ın yapacağı belirtildi. 


TÜRKİYE NASIL TUR ATLAR?
A Milli Takım'ın en iyi 4 grup üçüncüsünden biri olarak gruptan çıkması için birçok ihtimalin gerçekleşmesi gerekiyor.
Milliler, sahadan galibiyetle ayrılamaması durumunda turnuvaya veda edecek. A Milli Takım'ın Çek Cumhuriyeti'ni yenmesi halinde, devreye diğer gruplarda alınan skorlar girecek.
Bu durumda, A Grubu'nda takımlar tüm maçlarını yaparken, A Milli Takım 3. sıradaki Arnavutluk'u geçebilmek için 2 farklı galibiyete ihtiyaç duyuyor.
Diğer gruplardaki sonuçlar, oynanacak son maçlardan sonra ortaya çıkacak.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 20:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER