ATAŞEHİR'DE ÇOCUK OLMAK HARİKA DOSTUM

ATAŞEHİR'DE ARALIK AYINDA ÇOCUKLARIN TİYATRO VE SİNEMA KEYFİ SÜRÜYOR

ATAŞEHİR'DE ÇOCUK OLMAK HARİKA DOSTUM
ATAŞEHİR'DE ÇOCUK OLMAK HARİKA DOSTUM


ATAŞEHİR'DE ARALIK AYINDA ÇOCUKLARIN TİYATRO VE SİNEMA KEYFİ SÜRÜYOR




ÇOCUK TİYATROLARI:

 
“Heidi” Tiyatro Mie
 24 Aralık Cumartesi – 12.30
Kırlarda büyük dedesi ile kalmaya başlayan Heidi, buradaki hayatın ne kadar eğlenceli ve güzel olduğunu keşfeder. Burada tanıştığı Peter ile arkadaş olan Heidi, ondan kırlarda yaşam hakkında birçok şey öğrenir. Heidi ve Peter kırlarda koşar, oynar ve hayvanların yaşamlarını doğal ortamlarında izlerler. Peter’in yardımları ile Heidi kır hayatını, doğayı, özgürlüğü keşfetmeye başlar. Bu oyunla çocuklar da Heidi ve Peter’le birlikte kırları, doğayı ve özgürlüğü keşfedecek.
Yer: Mustafa Saffet Kültür Merkezi Halit Akçatepe Sahnesi
 
“Alaaddin’in Lambası” Tiyatro Mie
25 Aralık Pazar – 12.30
Alaaddin ile annesi küçük ve mutlu evlerinde birlikte yaşarlar. Alaaddin, her gün pazara inerek annesinin yaptığı ekmekleri ve peynirleri satar. Bir gün yine annesinin yaptığı şeyleri satmak için pazara indiğinde önce çok güzel bir kız olan Yasemin ile sonra da Vezir ile karşılaşır. Vezir, Alaaddin’in ne kadar iyi bir çocuk olduğunu bilir ve ondan bir istekte bulunur. Vezir, Alaaddin’den bir zamanlar ormandaki Renkli Kuyu’ya düşen lambasını oradan çıkarmasını ister. Böylelikle macera başlar.
Yer: Mustafa Saffet Kültür Merkezi Halit Akçatepe Sahnesi
 
“Temel Reis” 5Taş Çocuk Tiyatrosu
25 Aralık Pazar – 12.00
Çocukların beğeniyle izlediği çizgi film karakterlerinden olan Temel Reis’in maceralarını ve ıspanakla olan dostluğunu sahneye taşıyan oyunda; arkadaşlık ilişkileri, dostluk, sevgi ve dayanışma mesajları keyifli bir dille işleniyor. Yıllardan beri hafızalardan silinmeyen kahramanımız bakalım bu oyunda çocuklara neler anlatacak?
Yer: Novada AVM Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu
Not: Çocuk tiyatroları için 1 TL ücret alınacak.

 
ÇOCUK SİNEMALARI:
 
 
Madagaskar Penguenleri
27 Aralık Salı – 10.30
29 Aralık Perşembe – 10.30
Başarılı ajan doğulmaz. Çünkü başarılı ajanlar yumurtadançıkar! Madagascar’ın muhteşem ajanlarıyla tanışın: Skipper, Kowalski, Rico ve Private. Bu seçkin penguenler, gizli bir örgütün kuvvetlerine katılır. İsmi Kuzey Rüzgârı olan bu örgüte yakışıklı, kuvvetli ve ismi gizli bir ajan liderlik eder.
 
Not: Çocuk sinemaları ücretsizdir.
Yer: Mustafa Saffet Kültür Merkezi Halit Akçatepe Sahnesi
Adres: Örnek Mahallesi Şehit Cahar Dudayev Caddesi No:111 /Ataşehir
Önemli Uyarı: Biletler, her etkinliğin 3 gün öncesinde Mustafa Saffet Kültür Merkezi (MSKM) Gişe’den 10.00 - 20.00 saatleri arasında temin edilebilmektedir.
Konser, tiyatro ve çocuk tiyatro etkinliklerinde ücret tarifesi uygulanmaktadır. Konser ve tiyatrolar için 5 TL, çocuk tiyatroları için 1 TL ücret alınıyor. Diğer etkinlikler ise ücretsiz olarak devam ediyor.
*Bilet teminiyle ilgili detaylı bilgi için; MSKM Gişe – 0216 570 5000 (2202),Novada AVM - Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu Gişe - 0216 570 50 00 (1916)

MUSTAFA SAFFET KÜLTÜR MERKEZİ İLETİŞİM

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2016, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER