ATAŞEHİR BELEDİYESİ TİYATRO FESTİVALİ DEVAM EDİYOR

Gösteri sonrası Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu tarafından, Enis Fosforoğlu’na Ataşehir Belediyesi’nce hazırlanan Çanakkale Zaferi’ni anlatan özel bir kitap takdim edildi.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ TİYATRO FESTİVALİ DEVAM EDİYOR
 ATAŞEHİR BELEDİYESİ TİYATRO FESTİVALİ DEVAM EDİYOR
 

Ataşehir Belediyesi 10. Tiyatro Festivali birbirinden değerli oyunları ve oyuncuları ağırlamaya devam ediyor. 

Jest Tiyatro oyuncuları Begüm Öner, Ceyhun Fersoy, Ebru Şahin, Melis Kaygılaroğlu ve Ümit Kantarcılar “Suit” adlı oyun ile MSKM’de tiyatroseverlerle buluştu.  Oyun sonrası Ataşehir Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Oben Özkal tarafından, oyunculara Ataşehir Belediyesi’nce hazırlanan Çanakkale Zaferi’ni anlatan özel bir kitap takdim edildi.


 
Oyun Hakkında…

“Düğün Dündü, Bugün Bugün”

Bir otelin süit odası, yeni bir hayata adım atmak üzere evlilik törenine hazırlanan genç bir çift, hazırlıkları takip eden yakın dostları ve hayatlarına bir anda giren beklenmedik misafirler ile olaylar…

Evlenmek için seçtiğiniz kişi “doğru insan” değilse ne olur? Peki ya “doğru insan” tam düğünden önce karşınıza çıkarsa? İşte bu sorular kahramanlarımızı içinden çıkılmaz gibi görünen sorunların, eğlenceli bir karmaşanın ortasına sürüklüyor, kahkahalarımızı tutamayacağımız bir dizi komik olay ustaca bir kurguyla sahneye taşınıyor.

 
Yazan: Robin Hawdon

Yöneten: Eyüp Emre Uçaray Yönetmen Yardımcısı: Aziz Caner İnan

Dekor Tasarım: Tolga Güleryüz Dekor Uygulama: Murat Yılmaz

Kostüm: Gülcan İnce Fotoğraf: Eren Yiğit

Afiş Tasarım: Galip Aksular Reji Asistanı: Meltem Coşkun

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2019, 20:45

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER