Ataşehir Belediyesi'nin “Fidan Kalpler” Kreşi Açıldı

Ataşehir Belediyesi’nin Fidan Kalpler Gündüz Çocuk Bakımevi hizmete girdi.

Ataşehir Belediyesi'nin “Fidan Kalpler” Kreşi Açıldı
 Ataşehir Belediyesi'nin “Fidan Kalpler” Kreşi Açıldı


Ataşehir Belediyesi’nin Fidan Kalpler Gündüz Çocuk Bakımevi hizmete girdi.

Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde Küçükbakkalköy Mahallesi'nde bulunan Fidan Kalpler Gündüz Bakımevi’nde Ataşehirli çocuklar arkadaşlık, dostluk, barış, sevgi ve kardeşliği öğrenecek.

4 katlı bina üzerine 813 metrekare kapalı alana kurulu kreşte, 5 sınıf yer alıyor. Toplam 80 çocuğun eğitim göreceği ve 3-5 yaş arası çocukların kabul edileceği kreşte, yatakhane, oyun parkı ve hobi alanları da yer alıyor. Kreşte çocukların boyama ve resim çalışmalarını yapmaları için tasarlanmış sınıflar da bulunuyor.
Fidan Kalpler Gündüz Bakımevi derslikler, oyun salonları, yemek salonları ve güvenli bir ortamda oyun oynanabilen bahçesi ile miniklerin yeni yuvası oldu.

Çalışan ailelere büyük kolaylık sağlayacak Fidan Kalpler Gündüz Bakımevi’nde çocuklar için hijyenik bir ortamda, 5 uzman öğretmen, 1 psikolog tarafından okul öncesi sosyal, bilişsel, mental anlamda gelişim göstermelerinin yanı sıra drama, tiyatro, dans, İngilizce gibi alanlarda eğitimler de verilmesi amaçlanıyor.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, çocukların okul öncesi eğitim görmesinin sonraki eğitim hayatları için önemli bir temel oluşturduğunu belirterek, “İlçemizde çocuklarımızın okul öncesi eğitimi için faaliyete geçirdiğimiz kreşimizde amacımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı en iyi şartlarda geleceğe, güvenle hazırlamak. Sadece vakit geçirmelerini değil, öğrenmelerini de istiyoruz. En değerli varlıkları çocuklarını bize gönül rahatlığıyla emanet eden ailelere, kreşimizin hayata geçmesinde emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109