ATAŞEHİR BELEDİYESİ, MUHTAR BULUŞMALARI BAŞLADI

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin talimatı ile Mahalle sorunlarını yerinde tespit ederek Mahalle Muhtarları ile birlikte çözüm üretmek üzere mahalle ziyaretlerni başlattı.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ, MUHTAR BULUŞMALARI BAŞLADI
ATAŞEHİR BELEDİYESİ, MUHTAR BULUŞMALARI BAŞLADI

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin talimatı ile Mahalle sorunlarını yerinde tespit ederek Mahalle Muhtarları ile birlikte çözüm üretmek üzere mahalle ziyaretlerni başlattı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezi’nin talimatı ile başlatılan program kapsamında Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ve saha müdürlerinden oluşan ekip mahalle ziyaretlerine başladı.

Sorunları yerinde tesbit amacı ile İlk ziyareti Yenisahra Mahallesi Muhtarı Sadettin Kahraman'a yapan Abdullah Der başkanlığındaki birim müdürlerinden oluşan Ataşehir Belediye ekibi, mahalle muhtarı ve mahallenin önde gelenleri ile bilgi alış verişinde bulundular. Yenisahra ziyaretini tamamlayan Belediye ekibi, Barbaros Mahalle Muhtarlığı’nı ziyaret ederek Muhtar Ercan Ersin’den mahalle ile ilgili bilgi aldılar.

Muhtarlarla yaptıkları toplantıda mahallelerin kendilerine göre sorunları olduğunun dile getirildiğini kaydeden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, kendilerinin de tespit ettiği sorunlar olduğunu ifade ederek; “Muhtarların da bilgisi olsun. Sorunları birlikte tespit edip, çözelim dedik. Bu gün Yenisahra Mahalle Muhtarlığından başladık. İnşallah biz bunu muhtarlarımızla devam ettireceğiz. Mahalle birim başkanları mahalledeki dernek başkanları, camii hocaları, okul müdürleri ve kanaat önderleriyle konuşarak; camisinde, okulunda, sokağında, caddesinde ne sorun varsa yerinde tespit ederek çözmeye çalışacağız.

Kış nedeni ile ara verdikleri mahalle programlarına Yenisahra Mahallesi’nden yeniden başladıklarını kaydeden Abdullah Der, muhtarlarla el ele vererek mahallelerdeki sorunları çözeceklerini belirtip; “Saha müdürlerimiz burada. Fen İşleri, Zabıta, Park ve Bahçeler, Sosyal İşler, veteriner, ulaşım ve temizlik işleri müdürlerimiz burada. Müdürlerimizle beraber muhtarlarımızla görüştük. El ele vererek birlikte sorunların üstesinden geleceğiz. Yenisahra Mahalle Muhtarı’nın yazılı olarak belirttiği bizim de bildiğimiz sorunların zamanının gelmesini bekledik. Ağaç budamak gibi…” şeklinde konuştu.

Yenisahra Mahallesi’nin önemli sorununun imar olduğunu bildiklerini kaydeden Abdullah Der, 1/5000 ölçekli planı önümüzdeki hafta askıya çıkmasının beklendiğini, en kısa zamanda hayata geçmesini istediklerini, geciken imar planı nedeni ile bölgede yapmak istedikleri hizmetleri “halkın parasını israf etmemek için” yapamadıklarını ifade etti.

Mahalle ziyaretlerine kendi mahallelerinden başlanmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Yenisahra Mahallesi Muhtarı Sadettin Kahraman Başkan Yardımcısı Abdullah Der ve belediye birim müdürlerine mahalleli adına da teşekkür etti.


Ataşehir’in Yenisahra ve Barbaras mahallelerinden ziyarete başlayan Ataşehir Belediyesi’nin Başkan Yardımcısı Abdullah Der başkanlığındaki ekibi; Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu, Zabıta Müdürü Gürsel Sarımaden, Park ve Bahçeler, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Battal Sarıkaya, Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt, Ulaşım Müdürü Orhan Çerkez ve Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Ali Çağnış’tan oluştu.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ İLETİŞİM

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2016, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER