ATAŞEHİR BELEDİYESİ 2017 YILI FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

Ataşehir Belediyesi 2017 yılı Faaliyet Raporu, 5 Nisan Perşembe günü toplanan Ataşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ 2017 YILI FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ
 ATAŞEHİR BELEDİYESİ 2017 YILI FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ


Ataşehir Belediyesi 2017 yılı Faaliyet Raporu, 5 Nisan Perşembe günü toplanan Ataşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.


Bu oturumda diğer gündem maddeleri ile birlikte Ataşehir Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2017 Yılı Faaliyet Raporuna ilişkin teklifi görüşüldü.

Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz’ın, meclis üyelerine 5 dakikalık bir video sunum yapmasının ardından okunan faaliyet raporu üzerine görüşler alındı ve oylamaya geçildi.

Ak Parti Grubu’nun 15 ret oyuna karşın CHP Grubu’nun 20 evet oyuyla Ataşehir Belediyesi 2017 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi.



1.Başkanvekili Sadi Özata başkanlığında toplanan Ataşehir Belediye Meclisi, Nisan ayı 2. Oturumunda Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 29.03.2018 tarihli ve F.2018-1182 saylı 2017 Yılı Faaliyet Raporuna ilişkin teklifini görüştü. İlhami yılmaz tarafından okunan Faaliyet Raporu, Ak Parti grubunun ret oyuna rağmen CHP Grubunun evet oylarıyla onaylanarak kabul edildi.


Ataşehir Belediye Meclisi Sadi Özata başkanlığında toplandığı Nisan ayı 2. Oturumunda gündemdeki maddeleri görüştü.

Gündem dışı söz alan konuşmacılar Avukatlar günü ile kutlama mesajlarını ilettiler.

Gurup Başkan vekillerinin ortak kararı ile gündemin 1.maddesinde yer alan Faaliyet Raporu görüşmelerinin sona bırakılma teklifi oylanarak kabul edildi.

Gündemde yer alan maddelerin görüşülüp oylanan raporlardan 2 ve 4.maddeler oy birliği, 3, 5 ve 6.maddeler ise oy çokluğuyla kabul edildi.

Diğer maddelerin görüşmelerinin tamamlanmasından sonra Ataşehir Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 29.03.2018 tarihli ve F.2018-1182 sayılı 2017 Yılı Faaliyet Raporuna ilişkin teklifinin görüşülmesine geçildi. Yapılan teklifle guruplar adına 30’ar, kişiler adına da 5 dakika konuşma süresi üzerinde uzlaşıldı. Oylandı ve kabul edildi.


5 dakikalık görselle yapılan sunumla Meclis üyelerine aktarılan Ataşehir Belediyesi 2017 Yılı Faaliyet Raporu Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz tarafından kürsüden okundu.
 
Ataşehir Belediyesi 2017 Yılı Faaliyet Raporu ile ilgili muhalefet görüşü Ak Parti Gurubu adına Ak Partili üye Saim Başkan tarafından aktarıldı.
 
Kişiler adına söz alan Ak Partili Meclis Üyesi Kaya Sönmez, faaliyet raporu ile ilgili muhalefet gerekçelerini ve eleştirilerini dile getirdi.
 
Söz alarak tekrar kürsüye gelen Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Ak Parti Gurubu adına konuşan Saim Başkan ve kişilerde söz alarak konuşan Ak Partili Üye Kaya Sönmez’in faaliyet raporu ve Ataşehir Belediyesi’ne yönelik eleştirilerini yanıtladı.

Konuşmalardan sonra Ataşehir Belediyesi 2017 Yılı Faaliyet Raporu oylandı. Yapılan oylamada Ak Parti Grubu’nun 15 ret oyuna rağmen CHP Gurubu üyelerinin 20 Evet oyu ve oy çokluğu ile Ataşehir Belediyesi 2017 Yılı Faaliyet Raporu kabul edilmiş oldu.

Görüşmelerin tamamlanması üzerine oturum başkanı Sadi Özata, 06 Nisan 2018 Cuma Günü Saat 17:00’da toplanmak üzere birleşimi kapattı.
 
Meclis çalışmalarını CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Sadık Semih Kayhan, Hüseyin Hışman, Orhan Çerkez ve Kalender Özdemir ile belediye birim müdürleri de takip etti.





İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109