Ataşehir 3.Kardeş Kültürler Festivali’nde Mustafa Ceceli ile Final

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali’nin üçüncüsü, son gecede sahne alan Mustafa Ceceli konseri ile sona erdi.

 Ataşehir 3.Kardeş Kültürler Festivali’nde Mustafa Ceceli ile Final

   
    Ataşehir 3.Kardeş Kültürler Festivali’nde Mustafa Ceceli ile Final

     Recep Kenan/Atasehirweb.com

   Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali’nin üçüncüsü, son gecede sahne alan Mustafa Ceceli konseri ile sona erdi.

3.Ataşehir Kardeş Kültürler Festivali’nin son gecesine Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, başkan yardımcıları İlhami Yılmaz, Hüseyin Hışman, Abdullah Der, Zülfiye Çam, İnci Beşpınar, çok sayıda davetli, Mustafa Ceceli’nin sevenleri ve Ataşehirli müzik severler katıldılar. 

   Festivalin son gününde gençlerin sevdiği sanatçı Mustafa Ceceli; alanı dolduranların, büyük bölümü gençlerden oluşan, hayranlarıyla buluştu. 

  Genç sanatçı Mustafa Ceceli’ye plaket vermek için Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, başkan yardımcıları İlhami Yılmaz, Hüseyin Hışman, Abdullah Der, Zülfiye Çam ve İnci Beşpınar’la birlikte sahneye çıktılar.


    Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve yardımcıları; 3.Ataşehir Kardeş Kültürler Festivali’ne konseri ile katkı verdiği için sanatçı Mustafa Ceceli’ye çiçek, teşekkür plaketi ve Çanakkale destanını 3 boyutlu anlatan bir albüm verdi.

   Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi; Kardeş Kültürler Festivali’ne emeği geçen yardımcıları İlhami Yılmaz, Hüseyin Hışman, Abdullah Der, Zülfiye Çam ve İnci Beşpınar’a, tüm belediye çalışanları ile birlikte, katılım ve destekleri nedeniyle sanatçı ve sunuculara teşekkür etti. 

   Kardeş Kültürler Festivali’nin “bir ve beraber yaşamanın en güzel örneği olduğunu vurgulayan” Başkan İlgezdi, alanı dolduran gençlere de “Üniversite sınavlarında başarılar” diledi. Başkan İlgezdi; “Gençler bu ülkenin geleceği ve umududur. Gençlerimizin çağın koşullarına uygun eğitim alması için belediye olarak her türlü desteği veriyoruz vermeye devam edeceğiz” dedi. 

   Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3.Ataşehir Kardeş Kültürler Festivali’nde; Sibel Can, Volkan Konak, Mustafa Ceceli, Haluk Levent, Onur Akın, Sabahat Akkiraz, Selda Bağcan, Kubat ve Latif Doğan sahne aldı. Ataşehir İçerenköy Carrefour Alışveriş Merkezi'nin otoparkında 6 gece boyunca süren ve 9 sanatçının katıldığı festivalin sunuculuğunu ise Yavuz Seçkin, Başak İkiz ve Ceyhun Yılmaz yaptı.

    3.Ataşehir Kardeş Kültürler Festivali’ne katılım, çeşitli günlerde; Cumhuriyet Halk Partisi Gurup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, Genel Başkan Yardımcısı Ayten Kayalı, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak gibi parti yöneticileri ve milletvekilleri; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, başkan yardımcıları Sadık Kayhan, İlhami Yılmaz, Hüseyin Hışman, Abdullah Der, Zülfiye Çam, İnci Beşpınar, İsmail Kabakçı, Abdullah Der, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcileri ve her gün çok sayıda Ataşehirli müzik severlerin alanda yer alması ile gerçekleşti.
 

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2012, 20:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER