ATAMEM kursiyerleri dünya mutfakları ile tanıştı

Ataşehir Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi’nde (ATAMEM) Aşçılık ve Pastacılık kursunda eğitim gören 47 kursiyer 14. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali'ni ziyaret etti.

ATAMEM kursiyerleri dünya mutfakları ile tanıştı
 ATAMEM kursiyerleri dünya mutfakları ile tanıştı


Ataşehir Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi’nde (ATAMEM) Aşçılık ve Pastacılık kursunda eğitim gören 47 kursiyer 14. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali'ni ziyaret etti.

Ataşehir Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi’nde (ATAMEM) aşçılık ve pastacılık kursunda eğitim gören 47 kursiyer, Dünya Aşçılar Birliği (WACS) ile Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle Beylikdüzü TÜYAP Fuar Alanı’nda düzenlenen 14. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali'ni ziyaret etti.
25 ülkeden 400’ü yabancı olmak üzere toplam 2000 yarışmacı aşçının, 70 kategoride yarıştığı, 25’i yabancı 100 jüri üyesinin bulunduğu mutfak günlerini ziyaret eden kursiyerler, Türk aşçıları ve dünya aşçılarıyla bir araya gelerek, dünyanın diğer mutfak ve pasta kültürleriyle tanışmış oldu.
Fuar alanını gezen ATAMEM kursiyerleri, dünyanın önde gelen aşçı ve pasta ustaları ile tanışarak karşılıklı bilgi alışverişi sağladılar.
Yapılan ziyaretten son derece memnun kalan kursiyerler teşekkürlerini dile getirip, bu tür etkinliklerin düzenlenmesinin farklı kültürleri ve lezzetleri tanıma ayrıcalığı yarattığını ifade ettiler.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ MESLEK EDİNDİRME KURSLARI, ATAMEM, İLETİŞİM

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2016, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER