23 NİSAN ATAŞEHİR’DE KUTLANDI

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ataşehir’de kutlandı.

 23 NİSAN ATAŞEHİR’DE KUTLANDI
 
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ataşehir’de kutlandı.
 

Covid-19 pandemisi sebebiyle alınan tedbirler çerçevesinde yurt genelinde resmi törenler ve kutlama törenleri sınırlı tutuldu.
 

Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen çelenk sunma törenine; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, şube ve okul müdürleri, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ile eğitimciler katıldı.
 

Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı'na ilk çelengi Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, Şehit Hasan Akan İlkokulu öğrencileriyle birlikte koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ulu Önder Atatürk’ün anıtına çelenk sundu. Daha sonra da İstanbul Barosu Ataşehir İlçe Temsilciliği, CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, Ataşehir Mahalle Muhtarları, Derneği Muharip Gaziler Derneği Ataşehir Şubesi, Ataşehir Eğitim Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği anıta çelenk bıraktılar. 


 
Başkan İlgezdi, mahallelerde çocukların bayramını kutladı
 
Başkan Battal İlgezdi’nin öncülüğünde gerçekleşen Ataşehir Belediyesi’nin 23 Nisan’a özel etkinliğinde ise;  ses araçları, bando ve animatörlerin yer aldığı bir kutlama yapıldı. 1 TIR, 1 otobüs ve 13 ses aracıyla Ataşehir’in mahalle ve sokakları gezilerek 23 Nisan coşkusu evlere taşındı. 23 Nisan için hazırlanan otobüsle mahalleleri gezen Başkan İlgezdi, çocukların ve vatandaşların bayramını kutladı.
 

Saat 13.00 ile 18.00 arasında mahalleleri gezen araç ve animatörler, evlere kapanılan şu günlerde çocuklara moral verip Çocuk Bayramı coşkusunu unutturmadılar. Ataşehirli çocuklar da evlerinin balkon ve pencerelerinden Türk bayrakları sallayıp, söylenen şarkılara eşlik ettiler.
 

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi 23 Nisan mesajında: “Atamızın  mirası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile milli egemenliğimizin sembolü TBMM’nin açılışının 101. yıldönümü kutlu olsun. Yarınlarımızın umudu olan çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2021, 18:43

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109