Yerli Silahlar Korku Yarattı

Türkiye'nin Afrin harekatında yerli silahlarla imha etmesi Yunanistana korku yarattı.

Yerli Silahlar Korku Yarattı
Yerli Silahlar Korku Yarattı

Türkiye'nin Afrin harekatında yerli silahlarla imha etmesi Yunanistana korku yarattı.

Yunanistan basınından çok konuşulacak bir itiraf geldi. Ptisi Diastima dergisinde yayımlanan analizde Türkiye'nin Afrin harekatında yerli silahlarla imha etmesi  geniş yer buldu.

Türkiye'nin silahı Yunanları korkuttu!

Yunanistan'da yayımlanan Ptisi Diastima dergisi, Türkiye'nin Afrin harekatında kullandığı teknolojiden bahsetti ve ''bize modern teknolojiler lazım'' dedi. "Teknolojinin savaşı nasıl kazanılır" başlıklı yazıda, Afrin'de yerli üretim SİHA'larla vurulan teröristlere dikkat çekildi.

Teröristlerin atış yaptıktan sonra zekice yer değiştirdiklerini ama onları yukarıdan izleyen "Türk teknolojisinin farkında olmadıkları için sonlarının geldiklerini bilmeden ortadan yok olduklarına" vurgu yapılarak teknolojinin ne kadar önemli olduğu anlatıldı.

'SÜPER DNA İLE BAŞA ÇIKAMAYIZ'

Son zamanlarda Yunanistan ile Türkiye arasında yaşanan gerginlik nedeniyle de yapılan analizde “Gerçekleşmesi imkansız ulusal hayaller görmeyi bir kenara bırakalım. Türklerle süper DNA ile başa çıkamayız, bize modern silahlar lazım" sözleriyle Türkiye'nin askeri olarak kendini geliştirdiğini ama Yunanistan'ın her geçen gün geriye gittiği hatırlatıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109