Mansur Yavaş Ankara'da görevi devraldı

Mansur Yavaş Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlenen törenle Mustafa Tuna'dan görevi devraldı.

Mansur Yavaş Ankara'da görevi devraldı
 Mansur Yavaş Ankara'da görevi devraldı

Mansur Yavaş Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlenen törenle Mustafa Tuna'dan görevi devraldı.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Adliyesi’ne gelerek mazbatasını aldı. Mansur Yavaş Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlenen törenle Mustafa Tuna'dan görevi devraldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Seçim bitti, seçimde olanlar geride kaldı. Bizde kin, husumet, garez yok. Ne çalışanlar ne de oy vermeyenler açısından bir ayrım söz konusu değil” dedi.

Ankara Adliyesinde mazbatasını aldıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, hizmetlerde adalet ve liyakatı ön planda tutacaklarını söyledi. Ankaralıların Ankara’da yaşamaktan keyif alacaklarını belirten Mansur Yavaş, “Bugün mazbatamızı alıp görevimize başlayacağız. Ankara halkı 5 yıllığına bizi görevlendirdi, buna layık olmaya çalışacağız.

Ankara’yı huzur ve bereketin başkenti yapacağız. Gelişmiş ülkelerin başkentleri ile yarışan bir Ankara’yı hep birlikte başaracağız. Ankaralılar da Ankara’da yaşamaktan daha fazla keyif alacaklar. Seçim bitti, seçimde olanlar geride kaldı. Bizde kin, husumet, garez yok. Ne çalışanlar ne de oy vermeyenler açısından bir ayrım söz konusu değil. Eşit bir şekilde hizmet vermeye çalışacağız. Hizmetlerimiz esnasında adalet ve liyakat ön planda olacak. Darısı İstanbul için olsun” diye konuştu. 

Yavaş, devir teslim töreninin ardından Anıtkabir’e giderek Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayacak. Yavaş, daha sonra Büyükşehir Belediyesi'ne dönerek resmi olarak görevine başlamış olacak.



İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109