Çocuklardan Maltepe Belediye Başkan'ına Islatan Şaka

MALTEPE

Çocuklardan Maltepe Belediye Başkan'ına Islatan Şaka



Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin Maltepe’nin dört farklı noktasında çocuklar için kurulan havuzları gezdi. Esenkent, Cevizli, Küçükyalı ve Altayçeşme mahallelerinde devam eden yüzme kurslarında öğrencilere sürpriz yapan Prof. Dr. Mustafa Zengin’i çocuklar alkışlarla karşıladı. Havuz başında öğrencilerle sohbet eden Başkan Zengin, nemli İstanbul sıcağına atıfta bulunarak “Siz şanslısınız, ben daha havuza girmedim.” dedi.

 “Nasıl yüzdüğünüzü görmeye geldim.” diyen Başkan’a öğrendiklerini göstermek isteyen öğrenciler birbirleriyle yarışarak havuza atladılar. Maltepe Belediye Başkanı, iki yıldır devam eden yüzme okulu için, “Geçen sene de havuz kurduk, bu yıl da ve önümüzdeki yıl da kuracağız. Ancak bizim asıl arzumuz kalıcı havuzların yapılması. Çocuklar şimdilik idare etsinler, seneye onlar için daha iyi havuzlar yapacağız.” dedi.

Öğrencilerle masa tenisi oynayan Başkan, çırpınma havuzundaki miniklere de nasıl yüzüleceğini gösterdi. Kendileri için ayrılan alanda bekleyen veliler Başkan Zengin’e çocuklar için yaptıklarından dolayı teşekkür etti. Prof. Dr. Mustafa Zengin, “Onların mutluluğu Türkiye’nin mutluluğu. Onlar sağlıklı beslensin, spor yapsın ki aydınlık yarınları güçlü karşılasınlar.

 Onların gelişimlerinin sağlıklı olmasına katkıda bulunmak adına elimizden gelen hizmeti vermeye devam ediyoruz.” dedi. Havuz kenarında çocukları izleyen Başkan, çocukların kendisine su şakası yapması üzerine sıcak havada ıslanmanın iyi geldiğini söyledi.




Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.