2012-10-16 11:51:15

EMNİYET MÜDÜRÜNE GÖRE ÇANKIRILILAR İNSAN DEĞİLDİR

Hüseyin ÇAKIR

16 Ekim 2012, 11:51





EMNİYET MÜDÜRÜNE GÖRE
ÇANKIRILILAR İNSAN DEĞİLDİR

PKK pazarlığı için OSLOda görevlendikleriniz. ADEM UZUN’LA
oturacak ( Adem UZUN sürgündeki Kürt Parlementosu Kürt ulusal konseyi KNK YÜRÜTME KURULU ÜYESİDİR.)
Hükümet hala PKK ya yalvaracak TEZKERE
ellerinde olduğu halde kandile el koyamıyorsanız yapacak bir şey yok demektir
Atadığınız Diyarbakır EMNİYET MÜDÜRÜ “ Ölen PKK’lı dağdaki teröriste ağlamayan insan değildir diye hüküm verme hakkını kendinde bulabiliyorsa “ Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent ARINÇ Emniyet Müdürünün fikirlerini destekliyorum Sn Güven’i Siirt Emniyet Müdürlüğü yaptığı dönemden tanırım. Diyarbakır’da görev yapmış bir insanın yaşadığı acı olayların analizini yaparak bu günlere ışık tutmasını takdirle karşılıyorum diyorsa.

Sayın Bülent ARINÇ’da bu Müdürü destekliyorsa Demek’ki Çankırılılar İnsan değil.

Sayın Müdür Kadir Şinas Türk Milleti Peygamber ocağında şehit olan Mehmetçiklere ağlamaktan göz pınarları kurudu. Emniyet Müdürü Türkiye’yi sizmi yönetiyorsunuz ?
Hükümetmi yönetiyor.?

Emniyet Müdürü olarak göreviniz Şehirdeki ve Dağdaki PKK’lıların Çoluk çocuk demeden katleden katillere ağlamak değil.

Mehmetçikleri şehit eden binlerce faili meçhul PKK’lı katilleri bulmak adalete teslim etmek yine DİYARBAKIRDA okul basarak safi süfyan çocuklarımızı yakmak isteyen PKK’lı gözü dönmüş insanlıktan nasibini almamış canileri yakalayıp adalete teslim etmektir.

Türklüğe, Cumhuriyete ve Devletin organlarını aşağılama, ve kötüye kullanmaktan, Terörü ve teröristi övmekten dolayı Cumhuriyet Savcıları hakkınızda soruşturma başlatmalıdır.

Görevi Türkiye’yi Parçalamak olan.Kandilde besledikleri eli kanlı canilere kargaşa kaos ortamı yaratıp insanları öldürtmekten zevk alan postal yalayıcısı dedikleri.
BARZAANİYİ
ne acıdırki ,bu necip Türk milletinin gözüne baka , baka 30 Eylül 2012de AKP büyük kongresine Onur konuğu olarak davet edilip konuşturulan BARZANİ eşkiyası. AK Partililerin GURUR DUYDUĞU BARZANİ ÇAPULCUSUNUN beslediği PKK’lılar için.
Şahsım her zaman heryerde gurur duyduğu ve ÇANKIRI kimliğini taşımaktan iftihar ettiğim Çankırılıların göz yaşı döküpte Şehitlerimizin kemiklerini, Şehit analarının yüreklerini sızlatacaklarına, İhmal ve ihtimal vermiyorum. Aklımın ucundan zerre kadar düşünüp geçirmek istemiyorum.

ÇANKIRILILAR
Sayın Başbakan Biz evlatlarımızı katleden ve bu mücadele esnasında ölen teröristlere ağlamadık ,ağlamayız diyeceğinize.

Aziz ve asil Türk Milletinin verdiği verğilerden. Tüyü bitmemiş yetimin hakkından maaşını alan bu müdürü görevden aldırıp adalete teslim etmenizi beklerdik.
PKK ağzıyla konuşan bu Emniyet Müdürünü görevden almayan yetkililere sesleniyorum.

SİZLERİ SAVCILAR, SAVCISI VE HAKİMLER , HAKİMİ YÜCE ALLAHIMA HAVALE EDİYORUM

Görevden almayan yetkilileri. Seçim zamanı geldiğinde. ÇANKIRILI hemşerilerim sandıkta OSMANLI tokatı ile görevden almasını bilir.

OĞUZ BOYLARI, TÜRKMEN SOYLARI, TÜRK ve İSLAM AHLAK , KÜLTÜRÜ ALMIŞ AZİZ VE ASİL ÇANKIRILILAR 1984 DEN BUGÜNE KADAR GÜNEYDOĞUDA TÜRK MİLLETNİN BİRLİĞİ VE VATANIN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLĞÜ İÇİN 32 TERÖR GAZİSİYLE 153 ŞEHİTLİK ELBİSESİNİ KEFEN YAPIP YATAN ŞEHİDİYLE ADAM GİBİ ADAMDIR. İNSAN GİBİ İNSANDIR.
Bunu aksini idda edenler. PKK ağzıyla konuşan kana susamış vampirlerdir.
Hemşerilerimi selamların en güzeli olan Allahın selamı ile selamlıyor ve ALLAHA EMANET EDİYORUM, NE MUTLU ÇANKIRILIYIM VE NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ! TÜRKİYEYİ VE ÇANKRIYI ÇOK SEVİYORUM.

Hüseyin ÇAKIR
Araştırmacı Yazar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.