Okullar ve Camiler Belediye Tarafından Dezenfekte Ediliyor

Çankırı Haberleri

Çankırı Belediyesi yeni çalışmalarıyla vatandaşlara hizmet götürmeye tüm hızıyla devam ediyor.

Okullar ve Camiler Belediye Tarafından Dezenfekte Ediliyor

Çankırı Belediyesi yeni çalışmalarıyla vatandaşlara hizmet götürmeye tüm hızıyla devam ediyor.

Göreve geldiklerinden bu güne kadar sosyal projeler ve vatandaşlara yönelik hizmetleriyle marka belediyecilik anlayışının öncüsü olan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, halkın ve çocukların sağlığı için yeni bir adım attı. İnsanların aynı ortamda yoğunlukta bulunduğu okul ve camiler gibi kapalı mekanlar belediye tarafından dumanlama yoluyla dezenfekte ediliyor.

Bir pazarlama şirketi tarafından geliştirilen, Fumispore OPP dumanlama yoluyla hava dezenfeksiyon ilacı sayesinde yoğun olan kapalı ortamlar mikroplardan arınacak. Vatandaşların sağlığına öncelik veren Çankırı Belediyesi, bu ürünü kullanarak Hoca Ahmet Yesevi Camisi'ni ve İsmet İlköğretim Okulu Fen Laboratuarı'nı dezenfekte etti. Ürün, havadaki virüs, bakteri ve mantar oluşumunu engelleyerek, halkın daha rahat ortamlarda bulunmasını sağlayacak. Ürün sayesinde bakteriler yok edilerek, olası grip salgının da önüne geçilmiş olacak.

Kapalı ortamlar ilaçlama yapıldıktan sonra bir saat içerisinde dezenfekte edilmiş oluyor. Kimyasal açıdan içerisinde hiçbir zararlı madde bulundurmayan ürün, on beş gün kalıcı etki yaratıyor.

Çankırı Belediyesince, vatandaşlara yönelik sunulan bu hizmet sayesinde halk sağlıklı ortamlarda bulunacak ve rahat nefes almış olacak. Dezenfekte esnasında hizmetten son derece memnun kalan vatandaşlar ve çocuklar Belediye Başkanı İrfan Dinç'e teşekkür ettiler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.