İstanbul Çankırı Gençliği ÇanGenç’ten Ulusal Mesaj….

Çankırı Haberleri

İstanbul Çankırı Gençliği , Son zamanlarda yaşanan terör olayları hepimizi derinden üzmüş fakat ayakta durmamıza engel olamamıştır.

İstanbul Çankırı Gençliği olarak var olan düzende Birlik Ve Beraberliği benimsemek, kaynaşma ortamı oluşturmak, genç nesilin beyin oluşumundan yararlanmak, ülke bütünlüğüne katkı sağlamak gerek ekonomik, gerek kültürel, gerek sosyal olarak sadece Çankırı adına değil bütün Türkiye gençleri ile aynı düşünceye sahip bir gençlik topluluğudur.

Son zamanlarda yaşanan terör olayları hepimizi derinden üzmüş fakat ayakta durmamıza engel olamamıştır.

Türkiye Cumhuriyeti Gençliği yetişmektedir. Bizler Çankırı Gençliği olarak öncelikli amacımız EĞİTİM. Türkiye Cumhuriyeti sınırları çerçevesinde ‘’VATAN BİR BÜTÜNDÜR BÖLÜNEMEZ ‘’ İlkesi ile çıktığımız bu yolda Türkiye Gençliği ile her koşulda, her alanda ve her çalışmada olacağımızı belirtmek isteriz.

Bizler gibi ‘’Türk Gençliği ‘’ yetişmektedir. Hiçbir kimsenin kuşkusu olmasın.

ÇanGenç olarak, Çankırılı Gençler olarak Askerlerimize ve Şehit ailelerine manevi destek vermeye her zaman hazırız.

Unutmayın;

‘’ Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır’’…
28.05.2012 tarihinde Şehit olan Çankırı / Kurşunlu'lu Korhan KURUÇAY Teğmenimiz ile birlikte bizleri koruyan Vatan uğruna canını fede eden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.



Bizler Buradayız !!!
Ercan GÜLMEZ Çankırı / Atkaracalar Hüseyin PİLAVCI Çankırı / Bayramören Mesut ÇAVDAR Çankırı / Bayramören Halil İbrahim ORTA Çankırı / Bayramören Ali KARAABALI Çankırı / Korgun Mehmet BALTACIOĞLU Çankırı / Bayramören Seçkin AYBEK Çankırı / Korgun
Ramazan ÜNGÖR Çankırı / Ilgaz
Enes BEMBEYAZ Çankırı / Korgun Ali Nadir DÖNMEZ Çankırı / Korgun Yasemin ÇİM Çankırı / Bayramören Şerife Gizem KIŞLA Çankırı / Bayramören Hayri EFE Çankırı / Korgun Özlem Ilgaz ÖZDEMİROĞLU Çankırı / Ilgaz
Hakan DEMİRCİOĞLU Çankırı / Kurşunlu
Alpaslan KIŞLA Çankırı / Bayramören Asım ERASLAN Çankırı / Kurşunlu

Eyüp ERDOĞMU Çankırı / Korgun Haşim YILDIRIM Çankırı / Kızılırmak Ali UZUN Çankırı / Şabanözü

İstanbul Çankırı Gençlik Derneği ÇanGenç Yönetim Kurulu …

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.