Obama, Seçim zaferini Türk baklavası ile kutladı.

Salı gecesi ikinci defa başkanlık görevine seçilmeyi başaran Barack Obama’nın çalışma ekibi ve partinin üst düzey yöneticileri zaferlerini Türk baklavası ile kutladı ...

Obama, Seçim zaferini Türk baklavası ile kutladı.


Demokrat Parti’nin seçim kampanyasında aktif olarak çalışan 'Turks4Obama' (Turks for Obama-Obamacı Türkler) öncüleri salı gecesi ikram ettikleri baklavalar ile Başkan’ın zaferini tatlandırdı.

Başkan Obama’nın memleketi Chicago’da aslı gecesi tüm parti yönetimine baklava dağıttıklarını belirten ‘Turks4Obama’ kampanyasının öncülerinden Burak Yeneroğlu, bu davranışlarının kendileri ile Demokratlar arasında çok güzel bir muhabbete vesile olduğunu söyledi. Baklavayı yiyen hemen her Demokrat Partili yöneticinin kendilerine Türkiye ile ilgili bir anısını anlattığını belirten Yeneroğlu, ‘‘Baklava ikramımız inanılmaz güzel dostluklar kurmamızı sağladı." diye konuştu.

Seçim gecesinde kendilerinin özel davetliler listesinde yer alarak Chicago’da Başkan Barack Obama’nın konuşma yapacağı ana merkezde olduklarını belirten Yeneroğlu, Başkan Obama’nın zafer konuşmasının ardından yaklaşık 200 kişinin yer aldığı özel toplantıda gayretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiğini söyledi.

"Seçimden tam bir hafta önce Başkan Obama, seçim kampanyasında yapmış olduğumuz maddi manevi destekten dolayı telefon ile bizzat teşekkür etti." diyen Yeneroğlu, yine Başkan’ın seçim kampanya ekibinin aynı gün kendilerine ‘Turks4Obama’yı Amerika’da en önemli ilk 25 grubun içine aldığını aktardı. 

BAKLAVACILAR, ADRES VE TELEFONLARI

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2012, 07:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER