300 milyon doların varisi köprü altında ölü bulundu

Wyoming eyaletinde bir demiryolu geçidi yakınlarında ölü bulunan evsiz bir adamın, New Yorklu demiryolu devi Huguette Clark’ın yıllardır kayıp olan yeğeni olduğu anlaşıldı.

300 milyon doların varisi köprü altında ölü bulundu
Clark 2011 yılında öldüğünde akrabalarına 300 milyon dolar miras bırakmıştı.

Adını Timothy Henri Gray olduğu öğrenilen evsiz adamın cansız bedeni Perşembe günü Evanston Wyoming’de Union Pacific Demiryolu geçidinde, oyun oynayan çocuklar tarafından bulundu.

Adli tabip, Gray’in aşırı soğuk hava nedeniyle hipotermiye girerek hayatını kaybettiğini bildirdi.

NBC’nin haberinde Gray’in Clark’tan kalan 300 milyon liralık servetin 19 milyon dolarını almaya hakkı olduğu belirtildi. Eğer Gray geriye bir vasiyetname bırakmadıysa bu para kardeşleri arasında bölüşülecek.


1990'DAN BERİ KAYIPTI

Kardeşleri Associated Press’e yaptıkları açıklamada Gray’in annelerinin öldüğü 1990 yılında ortadan kaybolduğunu ve 22 yıldır kendisinden haber alamadıklarını ifade ettiler.

Timothy Henri Gray’in eski senatör William Andrews Clark’ın evlatlık torunu olduğu belirtildi. William Andrews Clark aynı zamanda varlıklı bir bakır madencisi, demiryolu inşaatçısı ve Las Vegas’ın kurucusuydu.


MÜNZEVİ MİLYONER
William Andrews Clark’ın en küçük çocuğu olan Huguette Clark ise Mayıs 2011’de 104 yaşındayken hayatını kaybetti.

1930’lu yıllarda Manhattan sosyetesinden kopup Beşinci Cadde’deki apartman dairesinde inzivaya çekilen Huguette Clark, o zamandan 1980’lere kadar bebekleriyle yaşamış, ömrünün son yıllarını da Manhattan çevresindeki hastanelerde geçirmişti.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2013, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER