Türk - Alman Dostluk günü'ne Sende gel!

21 Mayıs 2016 Cumartesi günü Tarihi Havagazı Fabrikası, Alsancak’ta 16.00 – 21.30 arasında 8. Türk - Alman Dostluk günü gerçekleştirilecektir.

Türk - Alman Dostluk günü'ne Sende gel!
Türk - Alman Dostluk günü'ne Sende gel!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Almanya Federal Cumhuriyeti İzmir Başkonsolosu Thomas Gerlach’ın himayelerinde 21 Mayıs 2016 Cumartesi günü Tarihi Havagazı Fabrikası, Alsancak’ta 16.00 – 21.30 arasında 8. Türk - Alman Dostluk günü gerçekleştirilecektir.

Tarihi Havagazı Fabrikasında, açık alanda kurulacak olan stantlarda geleneksel Alman pastaları ve sosislerin yanı sıra birçok Alman ve Türk müesseselerin ürünlerinin satışı veya tanıtımı, ayrıca el yapımı ürünler ve Almanca dil eğitimi, Almanya’da Üniversite eğitimi hakkında bilgi alabileceğiniz kurumlar ve şahıslar sizleri bekliyor.

Sponsorlarımızın sayesinde satışını yapacağımız tombala da neler yok ki? Yurt içi, Yurt dışı uçak biletleri, Elektronik ev aletleri, İzmir’de ve Ege`de bulunan 5 yıldızlı otellerde, konaklamalar, sabah, öğlen ve akşam yemekleri, SPA kullanımları, Masajlar, Güzellik merkezlerinin, Dans ve Sörf okullarının hediye çekleri

Türk Alman Dostluk Günü’nde satın almış olduğunuz yeme, içme, tombala ile siz de aynı zamanda bağışta bulunuyorsunuz!

Nasıl mı?


Her sene geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz Dostluk gününden elde edilen gelirin tamamı bu güne kadar: Gürçeşme Huzurevi, Nar taneleri Narlıdere, Sabahat Akşiray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi ve İş Geliştirme Merkezi Zihinsel Engelliler İşokulu Konak, Çiğli Fakir Kimsesiz ve Zihinsel Engellileri Koruma Derneği, Bayraklı Engelli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği ve Ege Orman Vakfı’na bağışlanmıştır.

Bu sene elde edilen gelirin tamamı ile Salih Dede Birsen Gümüşçay Özel Eğitim ve Rehabilistasyon Merkezi’nde Spastik engellilerin Rehabilitasyon Merkezi baştan aşağı yenilenecektir.
Dostluk Günümüzde bir arada olalım, eğlenelim ve zihinsel yetersiz çocuk ve gençlere katkıda bulunalım.
Sende gel!

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2016, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER