Ali Ağaoğlu THY'nin reklam yüzü olacak

Ali Ağaoğlu THY'nin reklam yüzü olacak

Ali Ağaoğlu THY'nin reklam yüzü olacak
Ali Ağaoğlu THY'nin reklam yüzü olacak   Kendi şirketinin reklam filminde oynayan Ali Ağaoglu THY Başkanı Hamdi Topçu'dan dolaylı teklif geldiğini söyledi. Ağaoğlu, '5 milyon TL istedim. Anlaşma olursa eğitime bağışlayacağım' dedi
Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, reklam oyunculuğunu sevdi. THY Başkanı Hamdi Topçu'nun kendisine reklam filmlerinde oynamasını teklif eder gibi olduğunu ifade eden Ağaoğlu, bunun için 5 milyon TL istediğini söyledi. Ağaoğlu, "Anlaşırsak reklamda oynarım ve o parayı üniversiteye bağışlarım.

Ben eğitim gönüllüsüyüm" dedi. Ağaoğlu, İstanbul Maslak projeleri için kendisinin de rol alacağı yeni bir reklam filmi hazırladıklarını ve çok ses getireceğini kaydetti. Ali Ağaoğlu, Uludağ'daki basın toplantısında şu mesajları verdi: Yaptığımız reklam filmleri Van'daki konutları bile sattırdı. İnşaatta 2010'da 3 binin üzerinde konut satışı ve 1 milyar liranın üzerinde ciro yaptık. 2011'de 2 milyar lira hasılat hedefliyoruz. İstanbul'da 3.9 milyon konut stoku var, yüzde 70'i maalesef oturulacak durumda değil. İstanbul'a yapılacak en çılgın proje şehirde kentsel dönüşümün bitirilmesi.

UCUZ KONUT ZORLAŞTI
Maliyet artışları 'çok ucuz konut üretiyorum' diyen firmaları sıkıntıya sokabilir. Enerjide kısa vadeli hedefimiz ilk 3 yıl içinde 2 milyar dolarlık yatırımla bin megavatlık üretim gücüne ulaşmak. İstanbul'da olası bir depremde sadece gecekondular değil Etiler, Bağdat Caddesi gibi lüks semtler de yıkılacak.

ULUDAĞ PİLAV OLDU
Uludağ'daki dönüşüm planıyla ilgili konuşan Ağaoğlu, şunları söyledi: "Şimdi yeni plan yapılıyor. Bence bu plan değil, 'pilav' yapıyorlar. Yeni proje çözüm değil çözümsüzlük getirir. Uludağ tamamen bir yasal kaosun içine girecek. İtirazımızı yaptık. Geçen yıl da tepki olarak oteli kapatmıştım. Yürütmeyi durdurma kararı çıkınca açtım. Herhalde bu plandan dolayı da ikinci mahkeme süreci yaşanacak."

PARİS İLE OLMADI
Ali Ağaoğlu'nun bir tekstil firması için Paris Hilton ile oynayacağı reklam filmi, iptal oldu. Ağaoğlu, "Paris Hilton ile oynayacağım reklam filmi olmadı. 1 milyon dolar istedim. Ama parada anlaşamadık. Ben ucuza gitmem. Her türlü teklife açığım" dedi.

ALİ AĞAOGLU ŞİRKETLERİ PROJELERİ ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109