Ağaoğlu, milli sörfçü Çağla Kubat’a sponsor oldu.

Ağaoğlu, milli sörfçü Çağla Kubat’a sponsor oldu.

Ağaoğlu, milli sörfçü Çağla Kubat’a sponsor oldu.
Ağaoğlu, Kubat’a sponsor oldu Ağaoğlu, milli sörfçü Çağla Kubat’a sponsor oldu.
Yatırımlarıyla olduğu kadar eğitim, kültür-sanat ve spor alanlarında verdiği desteklerle de bilinen Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2010 yılının "En Başarılı Yelken Sporcuları" arasında yer alan Çağla Kubat'a sponsor oldu.

2010 yılında Dünya Windsurf Federasyonu tarafından 'En İyi Kadın Rüzgar Sörfçüleri' arasında gösterilen ve kazandığı uluslararası başarılarla Türkiye'yi temsil eden Çağla Kubat, bu yıl Vietnam, Kore, Costa Brava, Aruba, Hırvatistan, Türkiye ve Fransa'da gerçekleştirilecek olan 2011 Dünya Rüzgar Sörfü Şampiyonasına Ağaoğlu sponsorluğuyla hazırlanacak.

Ağaoğlu sponsorluğuyla ilgili konuşan Kubat, "2011 yılında Türkiye ve Dünya Şampiyonalarında Ağaoğlu sponsorluğuyla yarışıyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu yıl Dünya Şampiyonasında ilk üçün içerisinde yer almayı hedefliyorum Ağaoğlu'nun da desteğiyle bu başarıyı elde edeceğime inanıyorum" dedi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ise Çağla Kubat'ın rüzgar sörfünde elde ettiği uluslararası başarıların etkileyici olduğunu belirterek, "Ağaoğlu olarak spora ve sporcuya sahip çıkmayı ve destek vermeyi görev sayıyoruz. Çağla, son derece zor bir spor dalında bizlere gurur veren başarılar elde ediyor. 2011'de de hedeflediği başarıları kazanacağına ve bizleri gururlandıracağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER