Tayyip Erdoğan Yenikapı'da 2 milyon kişiye seslendi

AK Parti, Yenikapı Meydanı'nda gerçekleştirdiği mitingle gövde gösterisi yaptı. Katılımın 2 milyon olduğu açıklandı.

Tayyip Erdoğan Yenikapı'da 2 milyon kişiye seslendi
Tayyip Erdoğan Yenikapı'da 2 milyon kişiye seslendi

AK Parti, Yenikapı Meydanı'nda gerçekleştirdiği mitingle gövde gösterisi yaptı. Katılımın 2 milyon olduğu açıklandı.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Her yaptığı mitingde yüzbinleri toplayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti, geçen hafta İzmir'de, dün de Ankara'da gövde gösterisi yapmıştı. Bugün İstanbul'da yapılan miting ise hem Ankara hem de İzmir'deki mitingleri gölgede bıraktı.

AK Parti'nin İstanbul Yenikapı'daki 'Yeniden Milli İrade Mitingi' için bölgede sabah saatlerinde itibaren hareketlilik başladı. Yenikapı'daki miting alanı AK Partililer tarafından dolduruldu. Miting alanına giden yollarda partililer tarafından doldurdu. Miting alanı ve çevresi havadan görüntülendi. Katılımın 2 milyon olduğu açıklandı.

'KILIÇDAROĞLU BAK BU MONTAJI NASIL YAPTIK?'
Başbakan Erdoğan, konuşmasının başında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek 'Varsın birileri montaj desin. Kılıçdaroğlu bak bu montajı nasıl yaptık, güzel mi, beğendin mi? Bir montaj da sen yap böyle. Varsın birileri bu muhteşem coşkuyu küçümsesin.' dedi.

YENİKAPI'DA İLK KEZ
Bugüne kadar mitinglerini Zeytinburnu'daki Kazlıçeşme Meydanı'nda gerçekleştiren AK Parti, bugün yapacağı “Yeniden Milli İrade Mitingi” başlıklı İstanbul mitingi için denize dolgu yapılarak inşa edilen Yenikapı Meydanı'nı seçti. AK Parti'nin İstanbul Mitingi ile Yenikapı'da da ilk kez miting yapış oldu.

5 METRE YÜKSEKLİĞİNDE PLATFORM

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan'ın konuşmasını yapması için yerden yaklaşık 5 metre yükseklikte, iki tarafında, AK Parti'nin sembolü ampulün bulunduğu ve üzerinde “AK belediyeler mutlu insanlar” yazan dev pankartın ve dev ekranın bulunduğu bir platform oluşturuldu.

Alanın değişik yerlerine, Mustafa Kemal Atatürk, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve 39 ilçe belediye başkan adayının posterleri asıldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2014, 23:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER