Prof. Dr. Doğu Ergil, Fasl-ı Siyaset’te

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı, ‘Fasl-ı Siyaset’ programı’nın 76.’si yapıldı. “Güncel konular” başlıklı etkinliğin konuğu Türk sosyolog, siyaset bilimci ve akademisyen Prof Dr. Doğu Ergil’di.

Prof. Dr. Doğu Ergil, Fasl-ı Siyaset’te

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği 76. Fasl-ı Siyaset’in konuğu Türk sosyolog, siyaset bilimci, akademisyen Prof Dr. Doğu Ergil’di. Kadıköy’de marka haline gelen ve 10 yıldır aralıksız olarak istikrarlı bir şekilde yürütülen 76. ‘Fasl-ı Siyaset’in konusu ise ‘Güncel Konular’ idi.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım’ın öncülüğünde, 11 Ocak Çarşamba günü BY Otel’de gerçekleşen etkinliğe il genel ve belediye meclis üyeleri, ilçe yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları, mahalle yöneticileri ve Kadıköylüler katıldı. Modilatörlüğü’nü AK Parti Kadıköy İlçe Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı (SİB) Av. İsa Mesih Şahin’nin yaptığı  Toplantıda Prof Dr. Doğu Ergil, katılımcılardan konu başlıkları alıp bunların değerlendirmesini yaptı.

Sosyolog, siyaset bilimci ve akademisyen Prof. Dr. Doğu Ergil, Türkiye’ nin gündemini
oluşturan belli başlı konularla ilgili olarak, Kürt Sorununun geçmişten bu güne ilerleyişi ve çözümler, PKK terörü, Türkiye’nin komşu devletlerle ilişkileri, Ermeni sorunu, Arap
ülkelerindeki gelişmeler, gibi önemli konularda açıklamalarda bulundu.

Dinleyicilerin sorularına da cevap veren Prof. Dr. Doğu Ergil, AK Parti Kadıköy Teşkilatı
tarafından düzenlenen bu toplantıya davet edilmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade
ederek sözlerini tamamladı.

Gecenin sonunda kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım, “Farklı sesleri dinleme fırsatı bulduğumuz, zengin bir kültür ve düşünce sistemine sahip olduğumuzu gösterebildiğimiz bir alan olan Fasl-ı Siyaset’e kendi bakış açısıyla farklı bir tat veren Prof. Dr. Doğu Ergil hocama ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ederim” diye konuştu

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER