Nükhet Hotar Ataşehir Çocuk Eğitim Derneğini ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, Engelliler Haftası kapsamında Ataşehir Çocuk Eğitim Derneğini ziyaret etti.

Nükhet Hotar Ataşehir Çocuk Eğitim Derneğini ziyaret etti.
 Nükhet Hotar Ataşehir Çocuk Eğitim Derneğini ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, Engelliler Haftası kapsamında Ataşehir Çocuk Eğitim Derneğini ziyaret etti.
Hotar'a ziyaretinde AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, AK Parti Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, 25. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Mazhar Bağlı, AK Parti İstanbul İl Sosyal Politikalar Başkanı Habibe Çiftçioğlu, Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz eşlik etti.
Hotar, ziyaretinde derneğe bağlı Özel İlk İletişim 0-6 Yaş İşitme Engelli Çocuk ve Aile Eğitim Merkezinde eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.
Sınıfları gezerek öğrencilerle bir süre sohbet edip onlara hediye veren Hotar, öğretmenlerden bilgi aldı.
Prof. Dr. Nükhet Hotar, çocuklarla eğlenceli vakit geçirdi, bazı öğrenciler şarkı söyledi.
Sınıfların gezilmesinin ardından Hotar ve beraberindekiler konferans salonuna geçerek burada öğrencilerin velileriyle konuştu.
Ardından Çocuk Eğitim Derneği Genel Sekreteri Melike Argiş, derneğin faaliyetleri ve yapılan eğitimler hakkında bilgiler verdi.
Hotar, burada yaptığı konuşmada Engelliler Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenlediklerini belirterek, şöyle konuştu:
"Etkinliklerden bir tanesinin yeri olarak Çocuk Eğitim Derneğini seçtik. Evlatlarımız doğduğundan itibaren bir takım sıkıntılara sahipse onların çözüm merkezlerden bir tanesi bu gibi kurumlar. Dolayısıyla bu gibi kurumlara hem destek olmak hem sayısını arttırmak hem de üzerimize düşeni yapmak adına bir farkındalık oluşturmak için bugün burada birlikteyiz. Erken teşhis, erken tedavi ve erken eğitimin bu konularda ne kadar hayati öneme sahip olduğunun farkındayız. Onun için bize düşen bu konuda destek olma, projeler üretmek ve bu konuda emek gösteren herkesin yardımcısı olmak. Dolayısıyla da bugün özellikle 3 yaşından itibaren tespit edilip eğitim alabilen ve sonunda da konuşmayı başarabilen minik çocuklarımızla bir araya geldik ve gözlerimizle bir kez daha gördük ki eğitim her şeyin temel çözümü. Dolayısıyla tüm öğretmenlerimizin emeğine sağlık diyorum."
Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından dans gösterisi yapıldı. Öğrenciler tarafından ziyareti gerçekleştiren heyete çiçek verildi.
Toplu halde fotoğraf çekilmesinin ardından heyet okuldan ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER