Mustafa Naim Yağcı Ataşehir'de Yüzde 46 Oy hedefliyoruz

AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, Basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Yağcı, gündemi değrelendirdi.

Mustafa Naim Yağcı Ataşehir'de Yüzde 46 Oy hedefliyoruz
Mustafa Naim Yağcı Ataşehir'de Yüzde 46 Oy hedefliyoruz

AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, Basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Yağcı, gündemi değrelendirdi.

Ataşehir’de gerçekleşen kahvaltılı programa, İlçe Başkan Yardımcısı Tanıtım Medyada Birim Başkanı Zafer Düşgün, Tanıtım medya birim Başkan Yardımcısı  Hakkı Topçu ve birçok Ulusal ve Yerel gazete ve İnternet haber sitesi  temsilcileri katıldı.

ATAŞEHİR’DE YÜZDE 46 OY HEDEFLİYORUZ

AK Parti, 1 Kasımda tek başına iktidar olacağı ve Ataşehir’de yüzde 46 civarı oy hedeflediklerini dile getiren Yağcı, AK Parti, bu milletin aleyhine olacak hiç bir  faaliyetin, projenin, programın, eylemin içersinde olmadı, olmayacak.Her ne yaptıysa bu millet için, millet aşkına, ülke aşkıyla yaptı ve bu da karşılık buldu ve bulacaktır. Halkımız şimdiye kadar teveccüh gösterdi ve 1 Kasım’da da teveccüp göstereceğine inanıyorum şeklinde konuştu.

BATTAL İLGEZDİ’Yİ SORUMLU OLMAYA DEVAT EDİYORUM

Ataşehir Belediyesi’nin şaibelerle anaılmasında rahatsız olduğunu söylen Mustafa Naim Yağcı, “Ataşehir'de bazı mahallelerde imar sorunu, altyapı sorunu var. Bunun farkındayız. Ve bu konuda elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Büyükşehir Belediyesi'ne giderek bu mahallelerin imar durumlarıyla alakalı detaylı bilgi aldım, imar yeterince gecikti diyen Ataşehir Belediye Başkanı Sayın Battal İlgezdi bir kere olsun İBB'ye gitmemiş" Battal İlgezdi’yi daha sorumlu olmaya devet ediyordum” dedi.

CHP VE MHP İKTİDARA HAZIR DEĞİLDİ

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı, “Eski Türkiye’yi düşünün koalisyon hükümetleri, altyapıyı, yolları, hastaneleri vs. 2002 yılı itibarıyla AK Parti hükümetiyle ülkemize istikrar kazandırarak ekonomiyi bu seviyelere getirdik. 7 Haziran genel seçimleri sonrası yaşanan tablo ortada. Bu süreçte ciddi manada koalisyon görüşmeleri oldu. Koalisyon görüşmelerinde partimiz oldukça samimiydi. Koalisyon görüşmelerinden bir sonuç çıkmadı. Sonuç çıkmamasının sebebi AK Parti değildi. Bunun altını çizmek istiyorum. Eğer AK Parti  sorumsuz davransaydı ve elini taşın altına koymasaydı  ülkemiz nereye gidicekti ne halde olacaktı?  7 Haziran sonra Kesinlikle ne CHP ne de MHP iktidara hazır olmadığı gibi bu konuda planları dahi yoktu” dedi.

7 HAZİRAN SONUCUNDAN DERS ALDIK

Yağcı, “7 Haziranda çıkan sonuç milletimizin takdiridir. Biz bu sonuçtan önemli dersler çıkardık. 7 Haziran Genel Seçimleri sonrası AK Parti olarak, sokaktaki vatandaşı, STK Temsilcilerini, kanaat önderlerini, ilçe başkanlarını, belediye başkanlarını, siyasileri ve muhtarları dinledik. Yapılan yapıcı eleştrilerine kulak verdik. Belediyelerimiz için yapılan eleştrileri, Seçim Beyannamesi, vekil adayları gibi birçok konuda eksiklerimizi gördük ve bu eksiklerimizi giderdik” dedi.Diğer eksiklerimizi de kızlarıyla giderdik açıklaması ilgi çekiciydi.





Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2017, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER