Kozcağız Barajı birçok vatandaşımıza iş kapısı olacak!

Kozcağız Barajı birçok vatandaşımıza iş kapısı olacak!

Kozcağız Barajı birçok vatandaşımıza iş kapısı olacak!
Tunç ve Kalay Kozcağız muhtarları ile bir araya geldi “Kozcağız Barajı birçok vatandaşımıza iş kapısı olacak!”
Ak Parti Bartın milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay seçim çalışmalarına Kozcağız Beldesi’ndeki kahvaltı programı ile güne başladı. Adaylar Beldeye bağlı köylerin muhtarlarının katıldığı kahvaltıda Kozcağız’ın çehresini değiştirecek projelerden bahsetti.

Her sabah farklı ilçe ve beldelerdeki kahvaltı programlarında muhtarlarla bir araya gelen Ak Parti Bartın milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay, Ak Parti iktidarının icraatları hakkında muhtarlara bilgi veriyor. Kozcağız Belediye konuk evinde gerçekleşen kahvaltıya İl Başkanı Yaşar Arslan, Kozcağız Belde Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Genel Meclis Başkanı Ali Kartal, İl Genel Meclis üyesi Recep Kantarcıoğlu, Merkez İlçe Başkanı Recep Ünal Çil, Merkez ilçe teşkilat üyeleri, Kozcağız Belde teşkilat başkanı ve teşkilat üyeleri ile muhtarlar katıldı.  Kahvaltı programında konuşan Ak Parti Bartın milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç, “Kozcağız bölgesine yapılacak olan baraj bölgede yaşayan gençler için büyük bir iş kapısı olacak, baraj inşaatında Kozcağız halkı çalışacak” diyerek, “Kozcağız’lının yıllardır hayali olan baraj ustalık döneminde inşa edilecek” dedi.

Tunç, Kozcağız Perşembe yolunun yapılması ile artık buranın bir merkez olacağını söyledi. Tunç ayrıca muhalefetin milletvekili adaylarının Kozcağız’ı ilçe yapacağız vaatlerine de tepki göstererek,”Biz yapmayacağımız şeyi milletimize söylemeyiz. Eğer Türkiye genelindeki Kozcağız gibi beldelerin ilçe olması söz konusu olursa biz Kozcağız’ı ilçe yaparız” dedi.

Ak Parti Bartın milletvekili adayı Seyfettin Kalay’da  Ak Parti hükümetinin sağlıkta yaptığı yatırımlardan bahsederek, Aile Sağlığı Merkezi sistemi ile artık Bartın’da 57 aile hekiminin köylerdeki vatandaşın ayağına kadar giderek hizmet verdiğini söyledi.


YORUM EKLE
YORUMLAR
kzbnn
kzbnn - 10 yıl Önce

işçilik basvuırusunu baraj için nereye yapılıyor

SIRADAKİ HABER