Kalay Marmaray’da çılgın bir projeydi

Kalay Marmaray’da çılgın bir projeydi

Kalay Marmaray’da çılgın bir projeydi
Seçim çalışmalarına farklı bölgelerdeki kahvaltı programları ile sürdüren Ak Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay Mugada’da Kızılelma, Arıönü ve çevresindeki köylerin muhtarları ile bir araya geldi.

Bartın Milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay seçim çalışmalarına sabah kahvaltıları ile başlayarak muhtarların sorunlarını dinliyor. Ak Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclis üyeleri Kenan Dursun, Sefai Dikyurt, Recep Kantarcıoğlu, Kızılelma ve çevre köy muhtarları ile köy temsilcileri Mugada’da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. İl Başkanı Yaşar Arslan, hedeflerinin Bartın’da iki milletvekili çıkarmak olduğunu vurgulayarak , Ak Parti’nin yine iktidar olacağını söyledi.

Daha sonra söz alan milletvekili adayı Seyfettin Kalay’da Ak Parti’nin halkın teveccühünü kazanmış bir parti olduğunu söyleyerek, Sn. Başbakanın çılgın projesinin büyük yankı bulduğunu ifade etti. Ak Parti iktidarının aslında bu güne kadar birçok çılgın projeyi hayata geçirdiğini söyleyen Kalay, aslında Marmaray projesinin de çılgın bir proje olduğunu belirtti. Türkiye dünyanın en büyük 26. Ekonomisiyken bu gün 16. en büyük ekonomisi haline geldiğini ve ustalık döneminde de ilk 10’a girebileceğini vurguladı.

Seyfettin Kalay’ın ardından söz alan Bartın Milletvekili ve Adayı Yılmaz Tunç’da Bartın’ın en güzel plajlara ve sahillere sahip olduğunu söyledi. 56 km.’lik sahili ile Batı Karadeniz’in parlayan incisi olan Bartın’ı olması gerektiği konuma taşıyacaklarını ifade ederken, halkın bu güne kadar tüm partileri denediğini ve Ak Parti’de karar kıldığını belirtti. Tunç; “Ustalık dönemini de yine bu halk başlatacaktır” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109