Kadir Topbaş: Ataşehir-Ümraniye metro hattında Etüt çalışmaları başladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Ataşehir-Ümraniye metro hattında etüt çalışmalarına başlandığını söyledi

Kadir Topbaş: Ataşehir-Ümraniye metro hattında Etüt çalışmaları başladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Ataşehir-Ümraniye metro hattında etüt çalışmalarına başlandığını söyledi. Topbaş “Ulaşım en büyük problem inşallah çözeceğiz.” dedi.

Kadir Topbaş, İçerenköy Spor Kompleksi’nde düzenlenen sokak iftarı programına katıldı. İftar alanında bulunan halka selamlaşan ve masaların tümünü ziyaret eden Topbaş daha sonra iftarını yapan halka seslendi. Topbaş, “Her birimiz Anadolu’nun değişik yerlerinden geldiğimiz bu şehirde birlikte yaşamaktayız. Bu şehirde 14 milyonluk büyük bir aileyiz. Türkiye’de 75 milyonluk bir aileyiz. Bu güzelliklerin bin yıllık tarihimizden gelen birikimle geliştiğini bilmekteyiz.” dedi.

Konuşmasında Hazreti Mevlana’dan örnekler veren Topbaş, “Hazreti Mevlana buyuruyor ki aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşırlar. Biz bu iftar sofrasında aynı duygularla birlikteyiz. Duygularımız bir, düşüncelerimiz bir, fikrimiz, zikrimiz bir bu sofraları paylaşıyoruz. İstiyoruz ki ülkemiz güzelliklerle dolu bir ülke olsun.” şeklinde konuştu.

İstanbul’daki trafik sorununa da değinen Topbaş sıkıntılar yaşandığının farkında olduğunu ve problemleri tek tek takip ettiğini söyledi. Topbaş, “Ataşehir Ümraniye metro hattının 3600 metrelik hattının etüt çalışmalarını yapıyoruz. Ulaşım en büyük problem inşallah çözeceğiz. Bize yüklediğiniz sorumluluğun farkındayız.” ifadelerini kullandı.

İftar programına Kadir Topbaş’ın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mustafa Ataş ve Mihrimah Belma Satır'da katıldı.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2012, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER